Segment nositeľnej elektroniky sa stal veľmi vyhľadávaným. Nájdeme tu veľmi populárne smart náramky pre športovcov, rôzne inteligentné hodinky, ale aj náhlavné súpravy pre virtuálnu realitu. Zabudnúť tiež nemôžeme na slúchadlá.

Internetový predajca Everbuying.net nás dnes upozornil na aktuálne prebiehajúci súbor zliav, ktorý sa týka práve nositeľných inteligentných zariadení. Výnimočnú a dočasnú cenu dostali desiatky produktov, ktoré nájdete na stránkach predajcu.

Hneď v úvode nájdeme ponuku inteligentných hodiniek a náramkov. Tie je možné si zadovážiť od približne 11-tich eur až po 35 eur. V ponuke ich je naozaj neúrekom, spomenúť však môžeme predpredaj fitness náramku Xiaomi MiBand 2. Nová generácia najpredávanejšieho smart náramku na svete je už vybavená aj displejom a nechýba snímač tepovej frekvencie. Predpredaj trvá do 15.7.2016, kedy sa následne začne s odosielaním náramkov zákazníkom.

xiaomi-mi-band-2

Rôzni internetoví predajcovia začali reagovať aj na čoraz viac narastajúci trh s virtuálnou realitou. Everbuying.net aktuálne ponúka viac ako osem náhlavných súprav za zvýhodnenú cenu. Zaujímavo napríklad vyzerá model VR PARK V2 určený pre smartfóny so 4,7 až 6 palcovou obrazovkou, pričom je doplnený aj externým ovládačom do ruky. Jeho cena sa približuje k 19-tim eurám.

vr-park-v3Poslednú akciovú kategóriu dopĺňajú rôzne druhy slúchadiel. Zľavnených je konkrétne viac ako dvanásť modelov a nechýbajú medzi nimi známe kúsky pozitívne ohodnotené užívateľmi. Ako v prípade náramku MiBand 2, spoločnosť Xiaomi má zastúpenie aj v tejto kategórii. Ide o kvalitné slúchadlá Xiaomi Piston v edícii Colorful Basic, alebo základný model Xiaomi Piston Colorful Starter. Športovci skôr ocenia bezdrôtové riešenie s Bluetooth konektivitou a pevným úchopom okolo uší (model ASUDOM S09). Počúvanie hudby počas behu alebo iného športu tak bude veľmi komfortné.

xiaomi

V ponuke je aktuálne niekoľko desiatok produktov. Niektoré zľavy sú obmedzené časovo, alebo dispozičným počtom kusov daného zariadenia. Celú ponuku nájdete –v tomto odkaze-, ktorý vás presmeruje do oficiálneho e-shopu everbyuing.net.

Zobraziť všetky zľavy na nositeľné zariadenia