To, že Samsung Galaxy S7 a jeho väčší brat Samsung Galaxy S7 edge, dokážu zhotoviť špičkové fotografie už vieme. Jeho ultimátny fotoaparát však dokáže vyprodukovať aj video zábery vo veľkom 4K rozlíšení.

Pokiaľ vlastníte 4K televízor alebo 4K monitor, video nižšie vám rozhodne odporúčame spustiť. Zo života vám ukradne 1,16 minúty, no výmenou za to získate skvostný pohľad na prírodné scenérie, ktoré boli zaznamenané práve zariadeniami Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge.

Bolo by naivné si myslieť, že ich zhotovil bežný používateľ len tak, po vytiahnutí smartfónu z vrecka. Za zábermi určite stojí tím odborníkov, ktorí používali rôzne príslušenstvo a doladili každý nastaviteľný parameter video záznamu. V následnom post-processingu autori vybrali tie najlepšie podarené zábery a ich sekvencie zhrnuli do krátkeho videa.

Napriek tomu faktom zostáva, že základom pre takéto úchvatné zábery bol práve obyčajný smartfón, ktorý máte možno práve teraz vo vašich rukách, respektíve je bežne komerčne dostupný na trhu. Ak vo vás tkvie duša filmového producenta a vlastníte len tento, alebo aj iný konkurenčný high-end smartfón, zábery nižšie vám môžu byť dobrou inšpiráciou.