Úvod Výrobcovia ZTE ZTE predstaví svoju vlajkovú loď 26. mája

ZTE predstaví svoju vlajkovú loď 26. mája

1

O chystanej vlajkovej lodi menom ZTE Axon 2 sme vás už pred pár týždňami informovali, keď sme vám poskytli informácie z TENAA kontroly. Avšak tento názov je nesprávny, nová vlajková loď číňanov sa bude volať ZTE Axon 7.

Potvrdila nám to pozvánka na konferenciu, ktorá sa bude konať 26. mája.

gsmarena_001

Nevieme, prečo sa ZTE rozhodlo použiť v názve sedmičku namiesto dvojky, ktorá by znamenala druhú generáciu. Predpokladáme, že je to z dôvodu, že Axon 7 bude priamou konkurenciou pre Galaxy S7 a zatiaľ nepredstavený iPhone 7. Ale dosť konšpiráciám.

Zahraničným redaktorom sa podarilo preložiť hlavný slogan pozvánky a stojí tu: „Vypočujte si srdce výkonu„. Aj keď to môže hocičo znamenať, myslíme si, že ZTE si pre nás pripravilo vynikajúci hudobný zážitok.

Vďaka TENAA sú nám špecifikácie zariadenia známe ešte pred predstavením. Môžete sa tešiť na 5,5 QHD OLED displej, výkonný Snapdragon 820 a pamäťovú konfiguráciu 4 GB / 64 GB. Zadný fotoaparát bude mať 20 Mpx, selfie fotoaparát zas 8 Mpx.

Očakáva sa, že výrobca si za toto zariadenie vypýta $599. Tešíte sa na ostatné novinky od ZTE, ktoré predstavia už 26. mája?