Úvod Aplikácie WhatsApp má pracovať na natívnych programoch pre Windows a OS X

WhatsApp má pracovať na natívnych programoch pre Windows a OS X

2

WhatsApp nás dostal všetkých. Či už cez službu pošlete jednu správu za uhorský rok alebo si cez aplikáciu píšete dennodenne aj niekoľko desiatok správ, poznáme ju naozaj všetci. Dokázal to vďaka za lacným „SMSkám,“ ktoré síce neboli celkom SMSky, no pôsobili tak.

WhatsApp bol a stále je tak populárny, že keď ho kupoval Facebook, vysolil zaň mastných 19 miliárd dolárov. Služba už teraz ponúka webové rozhranie, ktoré si môžete spustiť za pomoci vášho smartfónu. Ak je to pre vás niečo, čo sa vám nechce robiť, máme dobré správy.

Na Twitteri sa totiž objavili správy o tom, že WhatsApp má pripravovať natívny program ako pre Windows, tak aj pre OS X. Za informáciou stojí účet WABetaInfo. Na screenshotoch, ktoré unikli môžete vidieť rozhranie určené pre preklad oficiálnych textov. V ňom už aj spomínané správy, ktoré poukazujú na to, že WhatsApp si raz budeme môcť stiahnuť aj pre Windows.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa to nakoniec celé vykryštalizuje. Ak sa objavia nejaké programy, môžete si byť istí, že o nich budete vedieť.