Úvod Výrobcovia UMi UMi Super ponúka pomer displeja k prednej strane, ktorý iPhone 6s Plus...

UMi Super ponúka pomer displeja k prednej strane, ktorý iPhone 6s Plus nakopal zadok!

4

UMi Super sa črtá naozaj zaujímavé zariadenie. Nielen, že ponúka krásny dizajn a najmodernejšie technológie, nesklame vás ani jeho displej. Výrobca za to vďačí hlavne dodávateľovi, spoločnosti Sharp, ktorá ho vybavila perfektným podaním farieb a poriadnym jasom.

Ide o tzv. „super-radiant“ displej o veľkosti 5,5-palcov a rozlíšení 1080p. S 95 % saturáciouultravysokým kontrastným pomerom 1400:1 sa radí medzi tie najlepšie displeje na trhu. Displej využíva modernú in-cell technológiu, ktorá UMi umožnila zabudovať zobrazovaciu jednotku do kovovej konštrukcie tak, aby to bolo čo najelegantnejšie.

supersharp

Displej určený pre pozeranie na priamom slnku

Displej UMi Super dokáže dynamicky, teda za behu monitorovať svetelné podmienky okolo zariadenia tak dokonale, že upravuje kontrast pre jednotlivé pixely. Upravením len špecifických oblastí displeja, ktoré sú tmavšie než zvyšok dokáže UMi Super ponúknuť perfektné podmienky pre čítanie aj na priamom slnku.

5,5-palcový 2.5 displej s pomerom displeja/prednej strane o 10% lepším než iPhone 6 Plus

Pomer displeja k prednej strane je veľmi dôležitý údaj. Hovorí totiž o tom, koľko percent prednej strany zaberá displej a teda aký kompaktný je daný telefón. UMi Super má tento pomer až o 10 % lepší než iPhone 6s Plus. Vďaka tomu sa vám lepšie zmestí do ruky a celkový zážitok z používania tak bude oveľa príjemnejší.

umisuper

Ak vás UMi Super zaujal, môžete využiť zľavový kupón na 70 dolárov. Akcia končí 23. mája, tak sa poponáhľajte!