Úvod Výrobcovia UMi UMi Super je naozaj super! Takto krásne spracované zariadenie za túto cenu...

UMi Super je naozaj super! Takto krásne spracované zariadenie za túto cenu nezoženiete!

3

Značka UMi je taktiež jedným z výrobcov z Číny, ktorý už pár tých zariadení na svojom konte má. Snaží sa presadiť predajom aj u nás zariadeniami, ktoré ponúkajú výborné príslušenstvo za ešte lepšie ceny v esteticky prepracovaných telách svojich smartfónov.

Dnes si priblížime špecifikácie phabletu UMi Super, ktorý je momentálne dostupný v čínskom e-shope Everbuying.net za príjemnú cenu 220 EUR.

Superprémniový, supersilný, superrýchly. Takto jednoducho a výstižne výrobca opísal svoj počin v podobe smartfónu Umi Super. Na prvý pohľad určite zaujme elegantne pôsobiace kovové telo, do ktorého je osadený 5,5-palcový Full HD displej z dielne Sharp s rozlíšením 1920 x 1080, pokrytý 2.5D krycím a navyše aj tvrdeným sklom Corning Gorilla Glass 3.

UMI_super1

Nad displejom sa nachádza predný selfie fotoaparát, ktorý bol vybavený 5 Mpx. Na zadnej strane zas nájdeme hlavný fotoaparát z dielne Panasonic s 13 Mpx, duálnym bleskom a automatickým zaostrovaním. Pod fotosenzor výrobca umiestnil 3D snímač odtlačkov prstov, ktorý vás rozozná behom 0,1 sekundy priloženia prsta v akomkoľvek smere.

Ak nazrieme do útrob tela Umi Super, nájdeme tam 64-bitový 8-jadrový procesor Helio P10 od MediaTeku, s ktorým spolupracuje 4 GB operačná pamäť RAM. Svoje miesto tu má aj grafický procesor Mali-T860 a samozrejme, zabudnúť nemôžeme ani na pamäť pre užívateľa, ktorá má 32 GB, no je možné ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty až do 256 GB.

Svoje právoplatné a veľmi dôležité miesto tu má aj 4000 mAh batéria, tentokrát z dielne Sony, ktorá sa postará o dlhú výdrž smartfónu „v pohybe“. Vďaka jej veľkej kapacite vydrží 12 hodín surfovania na internete, 15 hodín pozerania videí a filmov, 48 hodín telefonovania v 4G pripojení a 120 hodín počúvania hudby. Batériu je možné dobiť aj prostredníctvom rýchlonabíjania cez najnovší USB typu C.

Veľkým plusom je aj 4G konektivita. Umi Super podporuje tie LTE pásma, ktoré využívajú aj naši slovenskí operátori. Surfovanie v 4G sieti teda nebude prekážkou. Samozrejmosťou je aj najnovší Android 6.0 Marshmallow

>>> Pre kompletnú špecifikáciu navštívte tento odkaz <<<