TOP 5 zaujímavých funkcií, vďaka ktorým je UMi Super skvelou voľbou pre každého

4

Z UMi Super sa rýchlosťou blesku stalo jedno z najpopulárnejších zariadení, ktoré majú vstúpiť na trh. Vlajková loď je vybavená procesorom MediaTek P10, 4 GB operačnej pamäte RAM od Samsungu, podporou až 256 GB microSD kariet, 4 000 mAh batériou od Sony s najnovšou technológiou rýchleho nabíjania PE+ a USB C od Foxconnu.

V zariadení nechýba 13 Mpx fotoaparát, ktorý o sebe tvrdí, že je jeden z najrýchlejších a samozrejme 5,5-palcový displej od spoločnosti Sharp špeciálne upravený pre jasnú viditeľnosť aj na priamom slnku. Telefón je postavený na najnovšom Android 6.0 Marshmallow.

Výrobca na svojom webe nedávno zverejnil TOP 5 dôvodov, prečo je UMi Super zaujímavá voľba pre kohokoľvek, kto potrebuje nový smartfón.

Umi-Super-3

Najpraktickejší displej pre čítanie na slnku

UMi Super disponuje jedným z najlepších displejov určených na jasnú viditeľnosť nielen na priamom slnku, ale kdekoľvek v exteriéri. Vďaka technológii Pixel-level dokáže displej meniť jas a kontrast aj jednotlivým pixelom, preto je vždy v perfektnom nastavení podľa toho, kde sa práve nachádza. Ak je časť displeja tmavšia, zjasní ju, ak naopak príliš jasná, stmaví ju.

UMi-Super-2

Vlastné tlačidlá: Kapacitné alebo softvérové – je to na vás

UMi Super je jeden z mála smartfónov, ktorý ponúka možnosť vybrať si také tlačidlá, ktoré najviac vyhovujú vám. Či už máte radšej tlačidlá priamo na displeji alebo po boku domovského tlačidla, UMi Super to dokáže splniť. Viac informácií o tejto funkcii sa dočítate na webe výrobcu.

Umi-Super-1

Smart key: Šikovné tlačidlo, ktoré môžete nastaviť na najobľúbenejšiu aplikáciu

Vlastné tlačidlá nie sú to jediné, čo si na UMi Super môžete nastaviť. Krásnym príkladom je aj tzv. Smart key, teda tlačidlo, ktoré si môžete naprogramovať podľa svojich predstáv. Krátke stlačenie si môžete nastaviť na vašu najpoužívanejšiu aplikáciu. Dlhým stlačením UMi Super stíši všetky zvuky, čo je skvelé pri dôležitých stretnutiach.

Umi-Super-4

LED dióda v domovskom tlačidle: 7 farieb, vaša voľba

Nová vlajková loď od UMi ponúka jednu z najkrajších notifikačných diód, ktoré sme za poslednú dobu videli. Ide o krúžok okolo domovského tlačidla, ktorý dokáže svietiť siedmimi farbami. Systém sa volá Skylight Breathing Notification a ako už možno z názvu tušíte, svetlo dokáže doslova dýchať. Pri novom upozornení bude teda pulzovať, farbu si už podľa jednotlivých aplikácií môžete nastaviť sami.

umi-super-5

Cena, ktorá sa len ťažko prekonáva

Asi najsilnejším argumentom pri rozhodovaní sa pre akékoľvek zariadenie je cena. UMi Super je až po strop naložený tou najmodernejšími a najvýkonnejšími technológiami. Tento fakt sa však neodrazil na cene, ako to býva zvykom pri iných výrobcoch. Základná odporúčaná cena je len 250 dolárov, momentálne však môžete získať 70 dolárový kupón, vďaka ktorému môže byť telefón váš len za 180 dolárov. To je skutočne niečo, čo sa neodmieta.

Zľavové kódy môžete nájsť na tejto adrese: http://community.umidigi.com/thread-3169-1-1.html

Ak ste svoj kód ešte nedotali, začnite odoberať novinky od UMi: http://umidigi.com/page-umi_super.html