Úvod Zariadenia TCL 3S M3G: Smartfón s divným názvom, 88€ cenovkou a nadupanými špecifikáciami

TCL 3S M3G: Smartfón s divným názvom, 88€ cenovkou a nadupanými špecifikáciami

1

Výrobca s názvom TCL mnohým z vás zrejme nič nepovie, no jedná sa o ďalšieho čínskeho výrobcu, ktorý sa snaží upútať trh zaujímavými inováciami vo svojich zariadeniach.

TCL 3S M3G je zariadenie z dielne spomínaného výrobcu, ktoré si ihneď priblížime.

Elegantne pôsobiaci smartfón tvorí kovová konštrukcia, ktorá vpredu obopína 5,0-palcový displej s rozlíšením 1920 x 1080 (Full HD). Pod ním sa nachádza kruhové kapacitné tlačidlo. Nad displejom sa nachádza predný selfie fotoaparát s kapacitou 8 Mpx, na strane zadnej zas hlavný snímač, ktorý si vyslúžil kapacitu 13 Mpx.

Najhlavnejšie komponenty sa však nachádzajú v útrobách zariadenia. V tomto prípade tu nájdeme čipset tvorený procesorom Snapdragon 615 od Qualcommu s ôsmimi jadrami s frekvenciou 1,5 GHz, 2 GB operačnou pamäťou RAM, grafickým čipom Adreno 405 a užívateľskou pamäťou s kapacitou 16 GB. Hlavným dodávateľom šťavy je však batéria, ktorá bola v tomto zariadení vybavená kapacitou 3050 mAh.

2

Spomínanou inováciou na tomto smartfóne je prítomnosť snímača očnej dúhovky, čo aj napriek existencii množstva zariadení na trhu nie je až tak bežnou výbavou. Tento spôsob odomykania smartfónu je však vraj oveľa bezpečnejší ako snímač odtlačkov prsta, ktorý sa už nachádza v takmer každom novšom zariadení.

TCL 3S M3G beží na síce už staršom, no stále aktuálnom OS Android 5.0 Lollipop a podporuje LTE pásma vo frekvenciách 1800/2100/2600 čo znamená, že na 4G sieť našich operátorov sa síce pripojíte, no nie úplne všade.

Zaujal vás tento smartfón? Navštívte teda stránku čínskeho e-shopu GearBest, kde je momentálne v akciovej ponuke za skvelých 88 EUR.

>>> Pre kompletnú špecifikáciu navšívte tento odkaz <<<