Úvod Zaujímavosti Svadobná noc ako z hororu: Neuveríte, kvôli čomu sa hneď rozviedli!

Svadobná noc ako z hororu: Neuveríte, kvôli čomu sa hneď rozviedli!

Ženích po svadobnej noci okamžite prehodnotil vzťah a so svojou ženou sa hneď rozviedol.

14
Pre mladý pár sa svadobná noc nemohla skončiť horšie. Mladomanželia sa po nej totiž okamžite rozviedli. Dôvodom má byť novopečená manželka, ktorá celú noc strávila SMSkovaním namiesto toho, aby sa venovala svojmu manželovi.

O celej situácii informoval server Gulf News, ktorý citoval jedného z príbuzných: „Po celom obrade zobral ženích svoju nevestu do zarezervovanej hotelovej izby. Akonáhle sa však dostali na izbu bola neustále zavesená na svojom telefóne. Ženích sa k nej snažil priblížiť, no keď sa pokúsil zblížiť aj intímne, no ona ho úplne odignorovala,“ uviedol príbuzný.

„Keď sa jej spýtal na dôvod jej správania, odpovedala, že komunikuje so svojimi kamarátkami, ktoré jej gratulujú k svadbe. Ženích ju potom požiadal, aby telefón odložila a odpísala im neskôr. To ju rozčúlilo a návrh zamietla. Keď sa jej spýtal na to či sú pre ňu kamarátky dôležitejšie, než on, odpovedala, že áno.“

Hádka sa neskôr vyostrila až napokon ženích so slovami o tom, že podáva žiadosť o rozvod odišiel z hotela. Pred súdom sa dvojicu ešte snažili udobriť, no ženích bol natoľko ranený, že to odmietol a naďalej žiadal rozvod.