Úvod Tlačová správa Dátujte so 4kou bez starostí: Štvorkári si môžu automaticky obnovovať svoj dátový...

Dátujte so 4kou bez starostí: Štvorkári si môžu automaticky obnovovať svoj dátový balík

4
4ka
Koniec sledovaniu, kedy sa vám minul dátový balík. Štvrtý mobilný operátor prichádza s novinkou, ktorá uľahčí život dátujúcim zákazníkom 4ky. Aktívne dáta pritom využíva viac než 25 percent zákazníckej bázy. Odteraz si môžu Štvorkári aktivovať dátový balík GIGA s automatickou obnovou.

„Počty dátujúcich zákazníkov i objemy prenesených dát neustále stúpajú. Veľmi pozorne načúvame podnetom našich zákazníkov a prenášame ich požiadavky priamo do praxe. Automatická obnova dátového balíka GIGA bude znamenať väčší komfort pre všetkých dátujúcich Štvorkárov, ktorí si tak už viac nemusia strážiť spotrebu dát. Dáta v sieti 4ky sa im automaticky obnovia v momente, keď je ich balík dát takmer vyčerpaný. Zároveň pre uľahčenie zjednodušujeme názov nášho základného balíka zo 4G GIGA na GIGA,“ vysvetlil riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Okrem základného dátového balíka GIGA sa mení aj názov druhého dátoveho balíka  zo 4G GIGA PLUS na GIGA PLUS. Ostatné atribúty týchto produktov ostávajú nezmenené. Oba balíky obsahujú 1 GB dát, základný rozdiel medzi nimi je, že dátový balík GIGA je určený výhradne pre dátovanie  vo vlastnej mobilnej sieti 4ka, balík GIGA PLUS je určený pre dátovanie aj v sieti obchodného partnera v národnom roamingu.

4ka_data1

Automatická obnova dátového balíka sa zatiaľ vzťahuje pre dátový balík GIGA. Aktiváciou zákazníci získavajú 1GB dát vo vlastnej mobilnej sieti 4ka s platnosťou 30 dní, ktorý sa automaticky buď po vyčerpaní objemu 1GB dát alebo po 30 dňoch sám obnoví. Pri aktivácií dátového balíčka GIGA sa teda ihneď nastaví aj jeho automatická obnova. Po úspešnej aktivácii príde zákazníkovi SMS notifikácia.

Aktivácie dátových balíkov je možné vykonať SMS príkazmi zaslanými na číslo 950.

4ka_data

SMS príkaz vykonaná akcia
GIGA Aktivácia dátového balíka GIGA s automatickou obnovou
GIGA 1 jednorazová aktivácia dátového balíka GIGA
GIGA STAV požiadavka na zistenie stavu automatickej obnovy dátového balíka GIGA
GIGA PLUS 1 aktivácia dátového balíka GIGA PLUS (jednorazová)
GIGA STOP zrušenie automatickej obnovy dátového balíka GIGA

„Notifikačné správy budú zasielané zákazníkovi pri blížiacom sa konci časovej platnosti dátového balíka. Zákazníci budú informovaní prostredníctvom notifikačných správ aj o priebežnom míňaní objemu dát v dátových balíkoch až po ich vyčerpanie,“ doplnil P. Helexa.

V platnosti naďalej ostáva aj akcia pre všetkých zákazníkov 4ky, ktorí si do konca júna zakúpia predplatenú SIM kartu Moja 4ka alebo prenesú telefónne číslo od iného operátora cez e-shop www.4ka.sk. Tí dostanú na privítanie 4 GB dát vo vlastnej sieti 4ky úplne zadarmo.