Úvod Výrobcovia Bluboo Stojí len 55€ a ponúka toto všetko? Tento výrobca smartfónov sa asi...

Stojí len 55€ a ponúka toto všetko? Tento výrobca smartfónov sa asi zbláznil!

12

Jedným z menej známych výrobcov, o ktorého produktoch by ste jednoznačne mali vedieť, je Bluboo. Nenápadná čínska spoločnosť, ktorá pred štyrmi dňami oslávila svoje 10. výročie. Oslavu sa rozhodli poriadne predĺžiť a v spolupráci s obchodom Everbuying tak prinášajú poriadne zaujímavé ponuky.

Oslavu, ktorá trvá od 20. mája do 10. júna môžete využiť na uchmatnutie si perfektného smartfónu či inteligentných hodiniek za zlomok ceny. Čo všetko a za akú cenu teda môžete nakupovať? Poďme sa na to pozrieť!

xtouch2

Začnime rovno vlajkovou loďou spoločnosti, ktorá je aj napriek svojej nadštandardnej výbave ponúkaná za veľmi, veľmi prijateľnú cenu. Ich top smartfón sa volá Bluboo Xtouch a ponúka 5,0-palcový displej2.5D ochranným sklom Gorilla Glass 3. V jeho výbave nechýba ani osemjadrový procesor, 3 GB operačnej pamäte RAM32 GB ROM. Na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát Sony IMX214 a chýbať samozrejme nemôže ani snímač odtlačkov prstov.

Jeho nová cena v akcii krásnych 114,63 EUR, čo je na telefón s 3 GB RAM naozaj impozantné.

>>> Zobraziť kompletnú ponuku Bluboo Xtouch <<<

picasso

Naopak, najlacnejším modelom, ktorý sa zapojil do guľatej narodeninovej oslavy je Bluboo Picasso, telefón, ktorý stojí len polovicu toho, čo vlajková loď vyššie. Aj napriek svojej cene ponúka výbornú výbavu. Spomenieme napríklad štvorjadrový procesor, 5,0-palcový HD IPS displej, 2 GB operačnej pamäte RAM, 16 GB úložisko či 8 Mpx fotoaparát na zadnej a prednej strane. Telefón poháňa Android 5.1 Lollipop, ktorý ešte stále patrí medzi tie aktuálnejšie verzie.

Za koľko?,“ pýtate sa? Presne 55,54 EUR. Tomu hovoríme fakt kvalitná ponuka či už na telefón, ktorý budete mať v zálohe alebo telefón, ktorý sa rozhodnete kúpiť svojej ratolesti.

>>> Zobraziť kompletnú ponuku Bluboo Picasso <<<

uwatch

Nakoniec ešte spomenieme aj fakt, že Bluboo predáva aj inteligentné hodinky, ktoré sú oveľa lacnejšie než konkurenčné modely. Nejde pritom o žiadnu hračku, hodinky od Bluboo reálne zvládnu prijímanie hovorov, synchronizáciu kontaktov, upozornenia na SMS správy a oveľa viac. Nechýba ani monitorovanie spánku či počítadlo krokov. Toto všetko za 25,56 EUR!

>>> Zobraziť kompletnú ponuku Bluboo Uwatch <<<

Tak čo hovoríte? Dáte šancu niektorému zariadeniu od Bluboo?