Úvod Dohady Aktualizované: Takto vyzerá Samsung Galaxy S7 Active v zlatej a zelenej farbe

Aktualizované: Takto vyzerá Samsung Galaxy S7 Active v zlatej a zelenej farbe

2
S odolnou verziou Samsungu Galaxy S7 ste sa mohli stretnúť už začiatkom mája. Tentokrát máme k dispozícii kvalitnejší render, ktorý prezentuje „Active“ verziu v zaujímavom zlatom prevedení.

Známy leaker Evan Blass na Twitteri zdieľal tento render a nazval ho „púštna kamufláž“ (dessert camo). Ak ste teda vojakom a budete bojovať na púštiach, tak odporúčame zakúpiť si toto farebné prevedenie. Na živých fotkách, ktoré unikli začiatkom mesiaca, sme mohli S7 Active vidieť aj v krásnom zelenom, resp. klasickom vojenskom prevedení. Spoločné však ostalo logo amerického operátora AT&T na chrbte zariadenia.

CiqAxflXAAArsHH

Samsung Galaxy S7 Active bude spĺňať všetky vojenské štandardy pre poškodenie pádom, za čo môžeme ďakovať pogumovaným rohom. Certifikácia IP68 zaručí odolnosť voči prachu a 30-minutovú výdrž 1 meter pod vodnou hladinou. Samotný hardvér zahŕňa najvýkonnejší čipset Qualcomm Snapragon 820 a nechýba ani 4 GB RAM, ktorá sa v dnešnej dobe stáva štandardom.

Kúpili by ste si maskáčovú alebo púštnu farbu Samsungu Galaxy S7 Active?

Aktualizácia:

Doteraz sme mali k dispozícií len nekvalitné fotky zeleného variantu. Dnes vám vďaka GalaxyClub predstavujeme Samsung Galaxy S7 Active v zelenej kamufláži.

samsung-galaxy-s7-active-camo-green