Úvod Tlačová správa Poďakujte sa svojej mame prostredníctvom služby Uber

Poďakujte sa svojej mame prostredníctvom služby Uber

0

Uber pozná svojich viac ako 25-tisíc cestujúcich v Bratislave a vie, aké dôležité sú pre nich ich mamy. Preto zariadi, aby všetci, ktorí budú chcieť v túto nedeľu na Deň matiek svoje mamičky prekvapiť, mohli využiť Uber. Ten im na zadané miesto privezie kyticu tulipánov a kozmetický balíček od AVONu.

Deň matiek, ktorý patrí k najkrajším sviatkom a oslavuje sa vždy v druhú májovú nedeľu, je už za dverami. V tento deň si každý môže svoju mamičku uctiť kvetom, či iným darčekom, potešiť ju a poďakovať sa za jej lásku a starostlivosť. Uber chce svojim užívateľom pomôcť a zjednodušiť im zháňanie kytice a vhodného darčeka. V nedeľu 8. mája od 10:00 hod. si bude môcť každý záujemca objednať Uber, ktorý mu dovezie kyticu tulipánov a kozmetický balíček od AVONu. V balíčku navyše nájdu aj kupón na jazdu s Uber v hodnote do 8 EUR, ktorú budú môcť využiť 18. júna 2016, kedy je plánovaný AVON Pochod proti rakovine prsníka, alebo deň po ňom.

Ako to bude na Deň matiek presne fungovať? Je potrebné stiahnuť si aplikáciu Uber na Google Play, Apple App Store, alebo Windows apps do svojho smartfónu. Potom stačí otvoriť menu aplikácie, kliknúť na ikonu tulipánu, nastaviť UberMAMA a objednať kyticu s kozmetickým balíčkom. Následne je potrebné zadať adresu, kam má byť zásielka doručená. Jedna objednávka bude stáť 10 EUR. Akcia potrvá do vyčerpania zásob.

Ambasádorkou tejto aktivity sa v Bratislave stala populárna moderátorka Barbora Rakovská. „Vždy ma potešia takéto akcie – je dôležité, aby si ľudia vyjadrovali lásku. Mamy majú jedno z najpodstatnejších miest v našich životoch a mali by sme im to dávať najavo častejšie. Kytica na Deň matiek je perfektný spôsob. Prajem všetkým ostatným maminám šťastné, usmiate a milujúce deti,” povedala Barbora Rakovská.

„Sme veľmi radi, že aj touto milou akciou môže Uber opäť stáť pri svojich cestujúcich a ukázať, že je tu najmä pre nich,” povedal marketingový manažér Uber Bratislava Matej Beňuška. Ako dodal, Uber je od začiatku v Bratislave so svojimi používateľmi v rôznych dôležitých životných situáciách a chce s nimi osláviť aj deň lásky k mamám. „Dáme každému príležitosť uctiť si svoju mamu krásnou kyticou. V dnešnom svete je veľmi dôležité dať svojim blízkym vedieť, čo k nim cítime,” dodal Beňuška.

Uber je postavený na jednoduchom princípe – stlačením tlačidla na smartfóne si môžete objednať vozidlo a v priebehu niekoľkých minút byť na ceste do vášho cieľa. Uber je spôsob ako získať spoľahlivú a cenovo dostupnú prepravu. Na konci jazdy prebehne bezhotovostná platba, čo je jednoduché a bezpečné pre obe strany – partnerského vodiča i cestujúceho. To, čo túto službu robí tak populárnou medzi užívateľmi je práve jej spoľahlivosť.

Aj počas relatívne krátkeho pôsobenia v Bratislave podporuje Uber s veľkým úspechom u používateľov aplikácie množstvo miestnych iniciatív, ktoré sú pre komunitu a obyvateľov dôležité. Dal napríklad Bratislavčanom a návštevníkom mesta oživením tradície Propelera opäť príležitosť previezť sa na druhú stranu Dunaja, v akcii UberGIVING zozbieral šatstvo pre ľudí v núdzi, či po prvý raz zrealizoval vo svete populárne UberMAČIATKA. Počas jedného dňa v tejto akcii našlo nový domov 25% mačiatok, ktoré si ľudia objednali a používatelia aplikácie zároveň finančne pomohli Slovenskej aliancii na ochranu zvierat. Začiatkom roka Uber v Bratislave v spolupráci so Slovenskou potravinovou bankou zorganizoval zbierku Daruj jedlo a vyzbieral pol tony potravín pre potrebných.