Úvod Dohady Pozrite si ako bude vyzerať dizajn novej generácie DROID a Moto X

Pozrite si ako bude vyzerať dizajn novej generácie DROID a Moto X

0

Dnes na sociálnej sieti Google+ unikli fotky nového DROID smartfónu, ktorý sa bude exkluzívne predávať u amerického operátora Verizon. Popritom však unikli aj fotky nového Moto X, ktorého by sme sa mali dočkať aj na slovenskom trhu.

Začneme s DROIDom, ktorý si môžete prezrieť na fotke nižšie:

gsmarena_001

Najviac do oči bijúcim prvkom tohto zariadenia je pruhovaný zadný kryt, pravdepodobne tak Motorola a Verizon budú poskytovať prispôsobiteľné kryty oproti pôvodným tmavým a nudným dizajnom, ktoré boli špecifické pre DROID zariadenia. Na zadnej strane si môžeme všimnúť aj kamery, ktorá až nápadne pripomína dizajn hodiniek Moto 360, kde spodná časť je „odrezaná“ a nachádza sa v nej LED blesk. Na spodku je vidieť jeden reproduktor s DROID brandingom.

Rámik vyzerá byť z kovu, je zaoblený a na pravej strane obsahuje 3 oddelené tlačidlá hlasitosti a zapnutia/vypnutia.

Na prednej strane je veľký priestor pod displejom, ktorý zahŕňa snímač odtlačkov prstov a Verizon logo. Displej ukazuje hodiny a widget počasia, čo je niečo ako „always-on“ funkcia. Nad displejom je reproduktor s prednou kamerou a možným LED bleskom.

gsmarena_005

Ďalšie 2 obrázky odhaľujú pravdepodobný dizajn novej generácie Moto X, keďže dizajn sa zhoduje s predchádzajúcim únikom z decembra. Zadok vyzerá byť z kovu, okrem plastových panelov na vrchu a spodku zariadenia. Kamera sa znovu nesie v znamení hodiniek Moto 360, avšak tentokrát si môžeme všimnúť 2 zatiaľ neznáme prvky na ľavej strane. Na spodku sú bodky, ktoré pripomínajú dock konektor. Boky sú znovu zaoblené s 3 oddelenými tlačidlami.

Na prednej strane si môžeme znovu všimnúť obrovskej brady, ktorá v sebe ukrýva snímač odtlačkov prstov. Biela verzia ukazuje aj trojicu pohybových senzorov – jeden hore, ďalšie 2 dole vedľa snímaču odtlačkov. Nechýba ani predná kamera s LED bleskom.

Aj keď obrázky vyzerajú veľmi profesionálne, je možné, že sú len výtvorom fanúšika, preto ich stále berte s rezervou.

Motorola naplánovala konferenciu tento týždeň v Indii, kde pravdepodobne predstaví Moto G4, ale možno budeme prekvapení aj niečím iným.

Ako sa vám pozdáva dizajn 4.generácie Moto X?