Úvod Výrobcovia UMi Najlepší telefón za 200€? UMi Super ponúka všetko to, čo vlajkové lode...

Najlepší telefón za 200€? UMi Super ponúka všetko to, čo vlajkové lode za zlomok ceny!

5

Výrobca UMi už v našich končinách nie je až tak neznámy. Niekoľkokrát sme sa mu venovali aj my a budeme sa venovať aj naďalej. UMi, tak ako množstvo iných čínskych výrobcov, si chce taktiež odkrojiť kus koláča ziskov na trhu.

UMi Super je taktiež jedným z počinov dielne UMi a je super vo všetkých oblastiach. Veď posúďte sami.

TIP: GearBest aktuálne predáva UMi Super v zľave za 179 dolárov. Viac info tu!

Telo smartfónu tvorí kovová, prémiovo pôsobiaca konštrukcia, ktorá vpredu obopína 5,5-palcový displej s rozlíšením FullHD (1920 x 1080) pokrytý 2.5D Arc Corning Gorilla Glass 3 krycím sklom. Pod displejom sa nachádza kruhové a podsvietené kapacitné tlačidlo.

Na chrbát smartfónu výrobca umiestnil snímač odtlačkov prstov, ktorý majiteľa smartfónu rozozná behom 0,1 sekundy po priložení prsta v akomkoľvek uhle. Nad snímačom odtlačkov sa nachádza fotoaparát, ktorý disponuje 13 Mpx, bleskom a automatickým zaostrovaním. Čo sa týka selfie snímača, ten dostal do vienka 5 Mpx.

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu UMi Super <<<

UMI_super1

Keď nazrieme do útrob UMi Super, nájdeme tam čipset ktorý je tvorený 64-bitovým osemjadrovým procesorom Helio P10 od MediaTeku, s jadrami taktovanými na 2.0 GHz, grafickým čipom Mali-T860MP2, 4 GB operačnou pamäťou RAM32 GB užívateľskou pamäťou, ktorú je možné ďalej rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet až do 256 GB.

Šťavu všetkým komponentom dodáva 4000 mAh batéria z dielne spoločnosti Sony, ktorú je možné dobiť naozaj rýchlo vďaka podpore technológie rýchlonabíjania. To znamená, že po 5 minútach na nabíjačke môžete 2 hodiny telefonovať a po 30 minútach telefón normálne používať celý deň. Samozrejmosťou je aj USB typu C.

UMi Super je okrem iného super napríklad daj v tom, že beží na najnovšom Android 6.0 Marshmallow, má podporu Dual SIM a čo je taktiež dôležité, podporuje LTE konektivitu v pásmach, ktoré sú využívané aj našimi operátormi.

Ak vás UMi Super zaujal, navšívte stránku čínskeho e-shopu GearBest, kde je tento kúsok aktuálne v ponuke za krásnych 221 EUR.

>>> Pre kompletnú špecifikáciu navštívte tento odkaz <<<