Spoločnosť Motorola je vo vlastníctve čínskeho Lenova od roku 2014 a spolu si pripravili pre záujemcov dva nové inteligentné telefóny, ktoré nesú označenie Moto G4 a Moto G4 Plus. Vďaka novým uniknutým fotografiám máme o jednom z nich konečne viac potvrdených informácií.

Konečne si tak môžeme byť istí názvom Moto G4 Plus a výbavou v podobe zatiaľ neznámeho octa-core procesora, 5,5-palcového displeja s rozlíšením 1080 x 1920 pixelov, 32 GB internej pamäte či 3000 mAh batérie s Turbo Power nabíjaním.

Zabudnúť nemôžeme ani na 16 Mpx fotoaparát s laserovým zaostrovaním, 5 Mpx selfie jednotku na prednej strane, snímač odtlačkov prstov alebo 2 GB operačnú pamäť RAM. Dočkať by sme sa mali aj modelu s 3 GB RAM. Ten bude pravdepodobne spojený s väčšou internou pamäťou.

Moto-G4-Plus

Pri Moto smartfónoch je známe, že výrobca používa čo najčistejšiu formu operačného systému Android, len s minimálnymi úpravami. V tomto prípade pôjde o verziu Marshmallow a rátať tak môžeme so skorými aktualizáciami. Nové Moto smartfóny, okrem Moto G4 Plus aj Moto G4 budú predstavené dnes, na tlačovom podujatí v Mexiku a v Indii. Po predstavení vám samozrejme prinesieme oficiálne informácie.