Úvod Výrobcovia Motorola Moto G4 a G4 Plus: Snapdragon 617, 3000 mAh batéria a fotoaparát...

Moto G4 a G4 Plus: Snapdragon 617, 3000 mAh batéria a fotoaparát s laserovým zaostrením

2

Už nejakú dobu Internetom kolujú fotky chystaného Moto G4. A Motorola (Lenovo) má pre nás prichystáne niečo veľké, čo určite nechceme zmeškať.

Užívateľ Twitteru menom Roland Quandt sa s nami podelil o výpis z indickej databázy Zauba.

Vďaka screenshotu vieme, že 4.generácia Moto G má interné označenie „Athene“. V predaji budú dve konfigurácie, prvá s 2 GB RAM a 16 GB ROM, druhá má 3 GB RAM a 32 GB ROM. Prvá a slabšia konfigurácia bude mať fotoaparát s 13 Mpx rozlíšením, vyššia konfigurácia dostala viac megapixelov, konkrétne 16. Obidva modely budú mať 5 Mpx predný fotoaparát.

Ďalšie jeho tweety hovoria o tom, že Moto G4 aj G4 Plus budú mať 5,2-palcový FullHD displej. Neisté správy sú ohľadom procesora, zatiaľ čo Quandt pôvodne zmieňoval Snapdragon 430, užívateľ menom Vaibhav Jain na neho reagoval s týmto tweetom:

Takže je možné, že Moto G4 bude nakoniec mať Snapdragon 617. Aká veľká bude batéria týchto noviniek? Quandt hovorí o kapacite 3000 mAh. Prítomný je aj snímač odtlačkov prstov na prednej strane zariadenia.

Bude ešte zaujímavé najbližší týždeň sledovať uniknuté informácie o Moto G4 a G4 Plus. Predstavenie by malo prebehnúť 17. mája.