Úvod Novinky Aktuálne Mladík si chcel spraviť cool selfie. S telefónom do ruky zobral aj...

Mladík si chcel spraviť cool selfie. S telefónom do ruky zobral aj zbraň, potom prišla tragédia!

5
Odkedy začal ošiaľ okolo selfie fotografií sa na internete objavili bizarné príbehy ľudí, ktorí tragicky zahynuli pri tom, ako sa snažili odfotiť ten najperfektnejší záber. Aby ste mali predstavu o tom, ako ďaleko sú ľudia ochotní zájsť, pár z nich sa už snažilo fotiť selfie s nebezpečným hadom.

Do skupiny podobných dobrodruhov sa pridáva mladý, len 15-ročný Ramandeep Singh. Ten sa minulý piatok snažil zapózovať so zbraňou. Zaujímavé je, že v Indii sa uskutočňuje až 40 % všetkých selfie incidentov na svete.

Singh nedopatrením stlačil spúšť následkom čoho sa strelil do hlavy. Zbraň patrila jeho otcovi. Išlo o .32 kaliber. Mladík zbraň nezaistil bezpečnostnou poistkou.

Zo 49 selfie smrtí sa až 19 udialo v Indii. Úrady v Bombaji museli následkom tejto štatistiky konať a vytvorila špeciálne zóny, v ktorých je zakázané fotiť selfie fotky. Ide napríklad o okolie mora. Ak by ste sa o to pokúsili, zastavila by vás polícia.

Ďalšou krajinou, ktorá je známa kurióznymi smrťami spôsobenými selfie fotografiami je samozrejme Rusko. Tamojšie úrady sa rozhodli vytvoriť brožúrku s najznámejšími smrťami aby to ďalších dobrodruhov odradilo. Pozrieť si ich môžete nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=f3i9LCyyshI

brozurka-1
brozurka-2
brozurka-3
brozurka-4