Úvod Zariadenia LeTV Le 1 Pro: QHD displej, 13Mpx foťák a už len pár...

LeTV Le 1 Pro: QHD displej, 13Mpx foťák a už len pár hodín cena ako nikdy predtým!

1

Ak sa pre vaše nadchádzajúce letné zážitky pomaly obzeráte po novom smartfóne, ktorý by vám uchoval spomienky v podobne kvalitných fotografií, no nemienite za neho dať veľké percento mesačného platu, čítajte ďalej.

V ponuke čínskeho e-shopu TinyDeal sa teraz objavil smartfón LeTV LE 1 Pro s 53% zľavou, ktorá potrvá už len 17 hodín. Dovtedy je smartfón v ponuke za cenu 169,45 EUR.

Kovový sympaťák LeTV LE 1 Pro ponúka okrem kvalitnej konštrukcie aj jej pekné spracovanie. Okolo 5,5-palcového Quad HD (2560 x 1440) displeja tak nenájdete žiadne nevzhľadné bočné rámiky, čo len pridáva na prémiovejšom dojme.

Pod displejom sa nachádzajú 3 dotykové kapacitné tlačidlá, naopak hore nad displejom je umiestnený predný selfie fotoaparát s rozlíšením 4 Mpx. Čo sa týka primárnej kamery, tá dostala do vienka slušných 13 Mpx a dokáže nahrávať videá v 4K rozlíšení. Snímač odtlačkov prstov tu však v tomto prípade nenájdete, čo je tak trochu mínus.

leTV_1

Vo vnútri tela smartfónu tiká 8-jadrový, 64-bitový procesor Snapdragon 810, ktorému robí parťáka 4 GB operačná pamäť RAM a grafický čip Adreno 430, taktiež z dielne Qualcomm. Čo sa týka spomínaných letných zážitkov, pre ich ukladanie je k dispozícii 64 GB užívateľská pamäť, ktorá sa bohužiaľ nedá rozšíriť o pamäťovú kartu. Šťavu všetkým komponentom dodáva 3000 mAh akumulátor.

K výbave LeTV LE 1 Pro patrí aj podpora Dual SIM, konektor USB typ C, starší, no stále aktuálny Android 5.0 Lollipop a samozrejme LTE konektivita, ktorá však nie je zhodná so všetkými pásmami, ktoré sú využívané našimi operátormi. Surfovanie v 4G sieti na Slovensku bude teda trochu obmedzené.

Zapáčili sa vám špecifikácie a cena? V tom prípade navštívte stránku e-shopu TinyDeal, pretože zľava končí už o pár hodín.

>>> Skontrolovať kompletnú špecifikáciu LeTV LE 1 Pro <<<