Aj vám sa páčia zariadenia od CAT, no prídu vám pridrahé? Máme pre vás skvelý tip, ktorý vás možno zaujme. Telefón, o ktorom je reč vyrába spoločnosť Blackview a ako môžete vidieť z titulky, čo sa dizajnu týka, radi sa nechali inšpirovať konkurenciou. To už v dnešnej dobe nemôže asi nikoho prekvapiť, predsa len, Číňania sú v tomto majstri.

Model Blackview BV6000 ponúka odolnosť voči prachu, vode a nárazom, teda všetko, čo by ste od takéhoto zariadenia očakávali. Nie je to však žiadna šunka. Jeho základ tvorí 4,7-palcový displej s HD (1 280 x 720) rozlíšením prekrytý tvrdeným sklom Gorilla Glass 3. Všetky pixely poháňa osemjadrový procesor MediaTek MTK6755 s jadrami o takte 2.0 GHz3 GB operačnej pamäte RAM. O grafický výkon sa zas postará grafický čip Mali-T860MP2.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Blackview BV6000 <<<

bv6000-1

Všetky fotografie a videá, ktoré môžete zhotoviť 13 Mpx zadným a 5 Mpx predným fotoaparátom sa vám uložia do 32 GB vnútornej pamäte. Poteší aj najnovší Android 6.0 Marshmallow. Senzor v zadnom fotoaparáte je prekrytý objektívom s clonou f/2.0 pre čo najlepšie fotografie aj v situáciách so zhoršenými svetelnými podmienkami.

bv6000-2

Zariadenie ďalej disponuje hŕstkou užitočných senzorov. Okrem tým najzákladnejších pribudol aj senzor na meranie atmosférického tlaku a kompas. Telefón je dvojsimkovýpodporuje všetky LTE frekvencie slovenských operátorov.

Telefón si môžete zakúpiť v obchode Everbuying.net za vynikajúcich 175,63 EUR.

>>> Zobraziť aktuálnu ponuku a zľavy na Blackview BV6000 <<<

Everbuying však spúšťa niekoľko ďalších akcií. Jednou z nich sú aj obrovské zľavy ku Dňu matiek. Len sa pozrite či vás niečo nezaujme, možno potešíte svoju mamičku.