Úvod Zaujímavosti Inteligentná záchodová doska zváži, ako veľmi ste schudli po vykonaní potreby

Inteligentná záchodová doska zváži, ako veľmi ste schudli po vykonaní potreby

4
Tak toto jednoznačne patrí do kategórie bizarného technologického vybavenia domácnosti. Osobne do nej radím aj chladničky so zabudovanými kamerami pre kontrolu jedla cez smartfón, no záchodová misa so zabudovanou váhou je jednoznačne na prvom mieste.

Je priam neuveriteľné s čím všetkým dokážu prísť vynálezcovia po celom svete. Ak ste si mysleli, že všetko, čo už mohlo byť vynájdené už bolo, tak ste sa poriadne mýlili.

Mnohí z nás rannú potrebu považujú za svoj rituál. Cítime sa po nej zdravšie, stabilnejšie, silnejšie a ľahšie. Určite ste veľakrát premýšľali aj nad tým, koľko ste po nej asi tak schudli. Teraz máte možnosť zistiť to touto inteligentnou nádherou, ktorá vás odváži vždy pred a po potrebe. Vy vďaka tomu zistíte, koľko gramov alebo nebodaj kilogramov ste schudli. Návšteva toalety vďaka tomu získa úplne nový rozmer.

zachodova-doska-2

Ako to funguje? Jednoducho, vo váhe je zabudovaná malá digitálna váha, ktorá funguje rovnako, ako akákoľvek iná váha. Na tejto akurát nestojíte ale sedíte. Svoju váhu zistíte vďaka malému displeju na pravej strane. Chýba nám však aplikácia pre smartfón a automatické ukladanie pre čo najlepší prehľad.

Je to jednoducho niečo, čo by nemalo chýbať v každej smart domácnosti*.

*Pozn. red.: jasný sarkazmus.