Úvod Zaujímavosti Indiegogo: POP je power banka, ktorú si prilepíte na zadnú stranu smartfónu

Indiegogo: POP je power banka, ktorú si prilepíte na zadnú stranu smartfónu

0
Je rok 2016 a všetky parametre vlajkových lodí zažívajú svoj vrchol. Či už je to procesor, RAM, displej, fotoaparáty alebo prevedenie. Na jeden hardvér sa však stále zabúda, a to je batéria. Toto obmedzenie sa snažia šikovní užívatelia aspoň čiastočne odstrániť týmto ambícióznym nápadom.

POP je ďalším projektom, ktorý si zamilujú fanúšikovia power bánk. Jedná sa o prenosný akumulátor, ktorý sa prilepí na zadný kryt Android smartfónu alebo iPhonu a dodá vášmu inteligentnému miláčikovi extra šťavu navyše.

Batéria sa pripája pomocou flexibilného kábla do microUSB portu. Ale má to jeden háčik, kvôli polohe kábla, vaše zariadenie by malo mať konektor na nabíjanie na spodnej hrane a v strede, inak batéria bude prilepená v divnej polohe.

POP-3

Vo vnútri power banky nájdete 1800 mAh batériu zo starej vlajkovej lode Samsung Galaxy S2. Vývojári tvrdia, že táto batéria je veľmi tenká, dostupná a lacná. Ďalšou výhodou je, že táto batéria je vymeniteľná, takže môžete so sebou nosiť viac batérií a predĺžiť tak výdrž vášho smartfónu ešte viac. Taktiež je môžné pripojiť nabíjačku priamo do POP-u, vďaka čomu si zároveň nabijete aj mobil.

POP-4

Ak vás táto vecička zaujala a myslíte si, že vás znovu sklame cenovka, tak ste na omyle. Za túto nabíjačku zaplatíte len 15 dolárov, bez batérie. Ak chcete aj certifikovanú 1800 mAh batériu k tomu, tak je vaša za ďalších $7, čiže koncová cena bude 22 dolárov. A samozrejme ďalšie cenové ponuky s rôznymi batériami nájdete na stránke Indiegogo.

Zaujal vás tento jednoduchý a lacný nápad? Máte v pláne zakúpiť si aspoň jeden POP?