Úvod Zariadenia Smartwatch HTC by malo začiatkom júna konečne predstaviť inteligentné hodinky

HTC by malo začiatkom júna konečne predstaviť inteligentné hodinky

0
Ilustračný koncept
Doslova v posledných rokoch sa o inteligentných hodinkách od HTC objavilo niekoľko informácií, a to v rôznych časových rozostupoch. Zatiaľ sme sa však žiadneho takéhoto produktu nedočkali, no to sa môže, snáď, v blízkej dobe zmeniť.

Spoľahlivý zdroj informácií z prostredia smart zariadení, Evan Blass, na svojom Twitter účte zverejnil informáciu, že HTC v podstate začiatkom júna predstaví nový produkt, ktorý ovenčil hashtagom #htcwearable. Samozrejme môže ísť aj o nejaký druh fitness náramku, do úvahy ale skôr pripadajú inteligentné hodinky, keďže spoločnosti HTC tento produkt pri pohľade na konkurenciu chýba ako soľ.

evan

Ak by sme mali špekulovať o dizajne, už dávnejšie sa objavili správy, že HTC pôjde po vzore Moto 360. Dočkať by sme sa teda mali okrúhleho ciferníka minimálne s rozlíšením 360 x 360 pixelov. Hodinky bude poháňať operačný systém Android Wear a HTC si určite neodpustí nejakú vlastnosť týchto hodiniek, ktorá bude vyčnievať nad konkurenciou. Osobne by sme uvítali plnohodnotné inteligentné hodinky, ktoré vydržia na jedno nabitie podstatne viac, ako sme zvyknutí.

Jeden z mnohých konceptov inteligentných hodiniek od HTC
Jeden z mnohých konceptov inteligentných hodiniek od HTC

Evan Blass sa nezvykne mýliť a preto dúfame, že po doterajších mnohých neoficiálnych správach a dohadoch sa konečne dočkáme aj reálneho produktu.