Smajlíci, emoji, emotikony. Bez nich si dnes už ani nevieme predstaviť textovú komunikáciu a v jednom známom seriáli ich dokonca nazvali ako „konverzačné kondómy“. Dnes ich máme k dispozícii poriadne množstvo, no to nie je všetko.

Pre platformu Android ale aj iOS existuje aplikácia, prostredníctvom ktorej si môžete vytvoriť smajlíka presne podľa výzoru vašej tváre alebo tváre niekoho iného. Na prvý pohľad možno blbosť, no ide o v skutku podarenú zábavu hlavne, ak emoji vytvoríte na základe vášho priateľa či kolegu.

Aplikácia Bitmoji vás na úvod prevedie funkcionalitou v jednoduchých krokoch. Vybrať si môžete typ a farbu vlasov, farbu očí, nos, fúzy, môžete pridať okuliare, vrásky na čele, tvar tváre a mnoho ďalších detailov, akými sú aj rôzne oblečenia. K dispozícii je skutočný šatník a nielen pár kúskov. Vytvorenie vernej podoby konkrétnej osoby dá trochu zabrať, ak sa však posnažíte, výsledok stojí za to. Svoj výtvor môžete samozrejme editovať a upravovať aj neskôr.

bitmoji1

Tým zábava nekončí. Aplikácia vášho avatara pretvorí do skutočne veľkého množstva emotikon. Môžete sa odoslať ako superman alebo s kyticou ruží, nechýbajú emócie ako hnev či radosť. K dispozícii máte desiatky a možno až stovku rôznych spôsobov vyjadrenia. Pre odoslanie vami vytvoreného emoji môžete v nastaveniach smartfónu povoliť používanie špeciálnej Bitmoji klávesnice, alebo váš výtvor odošlete priamo z aplikácie Bitmoji do jednej z komunikačných aplikácií, ktoré používate.

bitmoji

Aplikácia Bitmoji je pekná personalizovaná zábavka a stiahnuť si ju môžete z obchodu Google Play bezplatne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitstrips.imoji“]