Úvod Anketa ANKETA: Myslíte si, že Nokia prerazí medzi Android výrobcami a bude opäť...

ANKETA: Myslíte si, že Nokia prerazí medzi Android výrobcami a bude opäť úspešná?

4
Dnešným dňom zatriasla informácia o tom, že Nokia plánuje veľký návrat. Tentokrát ich zariadenia neuvidíme s operačným systémom od Microsoftu ale od Google.

Presne tak, Nokia oznámila, že ich značku, logo a všetko s nimi spojené už čoskoro nájdete na nových Android smartfónoch a tabletoch. Všetko je to možné vďaka strategickému licencovaniu ich značky firmou HMD global. Práve táto spoločnosť od Microsoftu získala exkluzívne práva využívať označenie Nokia na ďalších desať rokov.

Samozrejme, pre každého skutočného fanúšika mobilných technológií ide o obrovskú vec. Samotná Nokia tvrdí, že ich smartfón nabitý čistým Androidom je jedno z najžiadanejších zariadení vôbec a to aj napriek tomu, že ešte také zariadenie neexistuje.

Pevne veríme, že spoločnosť HMD global dokáže znovu oživiť tak ikonickú značku, akou je Nokia. Ich úspech však bude tkvieť len a len na spotrebiteľoch. Popularita Nokie sa spomedzi ľudí nevytratila, no zároveň má obrovskú konkurenciu, ktorá za čias hlúpych telefónov neexistovala. Hovoríme hlavne o dominantnom postavení Apple a Samsungu, ktorí si svojimi zariadeniami získali srdcia a lojálnosť mnohých ľudí.

Tak či tak pre vás máme otázku, ktorú sa budú pýtať asi aj v samotnej centrále Nokie.

[yop_poll id=“78″]