Úvod Zariadenia ZUK Z2 Pro od firmy Lenovo bude predstavený 21.apríla. Pripravte sa na...

ZUK Z2 Pro od firmy Lenovo bude predstavený 21.apríla. Pripravte sa na Snapdragon 820, 4 GB RAM alebo otáčavý fotoaparát

2
Značka ZUK vám nemusí nič hovoriť a môžete si myslieť, že ide o ďalšieho „no-name“ číňana. Pravdou ale je, že ZUK zastrešuje veľmi známy a obľúbený Lenovo a nový smartfón tejto značky bude mať tie najvyššie parametre.

CEO firmy Chang Cheng prezradil na stránke Weibo, že nový ZUK Z2 Pro bude predstavený budúci týždeň 21.apríla. Presný názov zariadenia si nechal pre seba, ale zdroje hovoria o menovke Z2 Pro.

Každopádne už teraz poznáme špecifikácie tohto smartfónu s kódovým označením Z2121. Novinka sa objavila v AnTuTu benchmarku, ktorý potvrdil hardvér najvyššej triedy.

zuk_2

Uniknutý screenshot odhalil, že ZUK Z2 Pro bude vybavený najnovším procesorom Qualcomm Snapdragon 820 s grafickým čipom Adreno 530. Displej sa bude pýšiť slušným FullHD rozlíšením. Hlavný fotoaparát dostane 13 Mpx, zatiaľ čo predná selfie kamera bude mať 8 Mpx. Interná pamäť sa vyšplhala na 32 GB, avšak slot na MicroSD kartu nebol zatiaľ potvrdený. Samozrejmosťou je už od výroby predinštalovaný Android 6.0.1.

Toto čínske delo príde na trh v 2 variantoch, líšia sa len v kapacite operačnej pamäti. Prvý variant bude mať 3 GB, druhý o niečo viac – 4 GB.

zuk_1

Exotickou novinkou tohto zariadenia môže byť rotujúca kamera, o ktorej hovoria správy ešte z novembra 2015. Na renderi vyššie je ZUK Z2 (bez prívlastku „Pro“), nie je ale isté, či ZUK 21.apríla predstaví Z2 alebo Z2 Pro.

zuk_3

Na viac informácií si budeme musieť počkať až po predstavení.

Čo hovoríte na tento výkonný počin od značky ZUK, ktorá je pod taktovkou Lenova?