Úvod Výrobcovia ZTE ZTE Axon 2 prešiel kontrolou TENAA. Potvrdený Snapdragon 820

ZTE Axon 2 prešiel kontrolou TENAA. Potvrdený Snapdragon 820

0

Kontrolou TENAA prešlo zariadenie pod kódovým označením A2017, ktoré by malo niesť oficiálny názov Axon 2. Vďaka tomuto úniku poznáme parametre a dizajn novinky.

Dizajn oproti svojmu predchodcovi neprešiel veľkými zmenami, veľké dierky pre reproduktory ostali, môžeme si však všimnúť absenciu dual kamery. Naopak, pod hlavným fotoaparátom sa objavil snímač odtlačkov prstov, ktorý prvej generácii Axon chýbal.

Parametre sú jedny z najlepších. ZTE Axon 2 sa môže pýšiť veľkým 5,5-palcovým OLED displejom s jemným QHD rozlíšením. Pod kapotou sa o výkon bude starať najnovší Snapdragon 820 od Qualcommu, ktorému sekundujú 4 GB RAM. Interná pamäť sa vyšplhala až na 64 GB, ktorú si môžete rozšíriť o ďalších 128 GB pomocou MicroSD karty. Prítomný je aj USB konektor Type-C. Štavu tomuto čínskemu delu bude dodávať batéria s kapacitou 3140 mAh a softvér sa bude niesť v znamení Android Marshmallow.

Hlavný fotoaparát bude snímať fotky s 20 Mpx rozlíšením, na pomoc mu v zhoršených svetelných podmienkach príde duálny LED blesk. Vaše selfie fotky budú zas mať rozlíšenie 8 Mpx.

Rozmery zariadenia činia 154 × 77 × 9,8 mm, hmotnosť dosiahla až 175 g.

Predstavenie nebolo oznámené, ale keďže Axon 2 už prešiel TENAA, očakávame, že to bude čoskoro.

Aký dojem spravil na vás ZTE Axon 2?