Úvod OnePlus OnePlus 3 Skutočný zabijak vlajkových lodí? OnePlus 3 má ponúknuť až 6GB RAM!

Skutočný zabijak vlajkových lodí? OnePlus 3 má ponúknuť až 6GB RAM!

28
Foto: Phandroid
Internetom sa ešte pred niekoľkými týždňami šírila informácia o tom, že čínska spoločnosť OnePlus na 7. apríla naplánovala predstavenie svojej novej vlajkovej lode, OnePlus 3. Túto dezinformáciu však vedenie okamžite zamietlo a nakoniec sa tak ani nestalo. Na AnTuTu sa však vynorili informácie o chystanom zariadení, ktoré môže byť nový OnePlus 3, zabijak vlajkových lodí pre rok 2016.

V aplikácii sa hovorí o modeli A3000 s označením „Rain,“ teda dážď. Existuje však aj ďalšia verzia, model A3003, ktorý sa okrem AnTuTu objavil aj v aplikáciách GFXBench a Geekbech.

Podľa nových zistení majú oba modely, A3000 aj A3003 ponúknuť najnovší čipset od QualcommuSnapdragon 820. To už takmer nikoho neprekvapí, keďže tento čipset poháňa takmer všetky vlajkové lode pre rok 2016. Čo je však zaujímavé je informácia o operačnej pamäti RAM. Model A3000 by ich totiž mal niesť rovných 6 GB. Táto informácia sa objavila v benchmarkovacej aplikácii Geekbench, AnTuTu a GFXBench poukazujú na 4 GB RAM. Je však možné, že OnePlus chystá niekoľko modelov s mierne odlišnou špecifikáciou.

Okrem toho by sme sa mali začať tešiť na 64 GB internú pamäť, 8 Mpx predný fotoaparát pre selfie, 16 Mpx zadný fotoaparát schopný natáčať 4K video. Chýbať nebude ani základné vybavenie konektivity, ako napríklad NFC, Bluetooth a GPS.

Zaujímavé je, že OnePlus má opäť siahnuť po Full HD paneli, tentokrát o veľkosti 5,5 palcov, teda niečo veľmi podobné, ako v prípade OnePlus 2. Vyzerá to tak, že spoločnosť chce vyladiť každý jeden detail. Fakt, že sa na internete objavujú všetky tieto informácie však naznačuje, že by jeho predstavenie nemuselo byť až tak ďaleko. Čínsky web ifeng dokonca verí, že OnePlus 3 spoločnosť ukáže už 28. mája, pričom do predaja má vstúpiť už 6. júna.

Čo by ste očakávali od OnePlus 3? Budú stačiť vyššie spomenuté špecifikácie alebo čakáte na niečo lepšie?