Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi pripravuje tabletofón s 6,4-palcovým displejom. Mal by sa volať Xiaomi Max

Xiaomi pripravuje tabletofón s 6,4-palcovým displejom. Mal by sa volať Xiaomi Max

0
Obľúbený čínsky výrobca Xiaomi má v pláne predstaviť výkonného obra menom Xiaomi Max. Nepotvrdené správy hovoria o tom, že pôjde o veľmi výkonného obra.

Nie je síce úplne isté, či sa záhadné zariadenie s 6,4-palcovým displejom bude volať práve Xiaomi Max. Avšak Xiaomi pred týždňom spustil anketu, kde mohli ľudia svojimi hlasmi rozhodnúť o názve. Z možností Xiaomi Pro, Xiaomi Plus, Xiaomi Big a Xiaomi Max vyhral práve posledný menovaný, preto usudzujeme, že novinka ponesie názov Max.

Ak ste majiteľmi tabletofónu Sony Xperia Z Ultra a pokukujete po nástupcovi s TOP hardvérom, odporúčame vám pozrieť sa aj na Xiaomi Max. Tento veľký obor dostane 6,4-palcový displej, čo je rovnaká veľkosť displeja Xperie Z Ultra. Navyše pridáva QHD rozlíšenie. O výkon sa postará Qualcomm Snapdragon 820. Viac informácií momentálne nemáme, ale nezabúdajte, že sú to stále len dohady a pravda môže byť inde.

Na Internet však unikli fotky predného panela, ktorý si môžete pozrieť tu:

gsmarena_002Môžete si všimnúť, že Xiaomi Max sa drží dizajnovej línie, no na rozdiel od nedávno predstavenej vlajkovej lode Xiaomi Mi5 nemá pod displejom hardvérové tlačidlo so snímačom odtlačkov prstov. Nájdeme tu však trojicu kapacitných tlačidiel bez snímaču. Správy ale hovoria o jeho prítomnosti na zadnej strane. Nad displejom sa potom nachádza reproduktor a senzory.

Predstavenie ešte nebolo oznámené, ale hovorí sa, že Xiaomi Max odhalí svoje telo už 2.mája.

Tešíte sa na tento tabletofón od Xiaomi?