Úvod Novinky Xiaomi potvrdzuje: Tento rok predstavíme inteligentné hodinky!

Xiaomi potvrdzuje: Tento rok predstavíme inteligentné hodinky!

0

Xiaomi sa už možno nenachádza v TOP 5 najväčších výrobcoch smartfónov na svete, no to nič nemení na ich pláne pokračovať v robení atraktívnych zariadení. Spoločnosť potvrdila, že počas tohto roka predstaví svoje vlastné inteligentné hodinky. Bohužiaľ, to je zatiaľ všetko, čo ohľadom tejto novinky vieme.

Liu De, spoluzakladateľ spoločnosti a jej viceprezident na tlačovej konferencii v Pekingu potvrdil, že spoločnosť predstaví svoje vôbec prvé inteligentné hodinky. Ohľadom predstavenia nespomenul nič konkrétnejšie, nemáme teda ani dátum, ani nič presnejšie o samotných hodinkách. Naznačil však, že hodinky predstavia v druhej polovici 2016.

Bude zaujímavé sledovať, ako Xiaomi pojme inteligentné hodinky. Na svojich zariadeniach síce používa Android, no v základnom vybavení u nich nenájdete aplikácie od Google. Nie je teda isté či využije Android Wear. Nositeľné zariadenia pre spoločnosť nie sú novinkou. Spomenúť môžeme napríklad výborný Mi Band, ktorý by už o dva týždne mohla nahradiť novinka vo forme Mi Band 2.