Úvod Výrobcovia Doogee Už od dnes! Tu sa predáva parádny smartfón už za 35 EUR!

Už od dnes! Tu sa predáva parádny smartfón už za 35 EUR!

4

Predstavujeme vám definíciu ultra lacného smartfónu. Preč sú časy, keď sme si pod 50 EUR mohli kúpiť len starú, často „jetú“ Nokiu. Na scénu prišiel výrobca HOMTOM, ktorý v spolupráci s eshopom Everbuying spustil neuveriteľnú akciu. Svoje telefóny ponúka už za cenu od 35 EUR. Neveríte? Tak sa poďte presvedčiť.

HOMTOM HT7
HOMTOM HT7

Telefóny za 35 EUR

V tejto kategórii sú hneď dva modely, z každého z nich bude do akcie zahrnutých po 30 kusov. Oba sú pritom zlacnené z ceny približne 50 EUR.

Prvým z nich je model HOMTOM HT3, ktorý ponúka 5,0-palcový IPS displej s rozlíšením 1280 x 720 (takže HD, priatelia!), procesor MediaTek MTK6580 so štyrmi jadrami o takte 1.3 GHz, grafický čip Mali-400 MPAndroid 5.1 Lollipop. Nechýba ani 8 GB interná pamäť, 1 GB RAM, 5 Mpx fotoaparát s bleskom či Bluetooth, GPSWi-Fi. Na 35-eurový telefón celkom dobré, že?

Druhým z telefónov je model HOMTOM HT7, ktorý ponúka o niečo väčší, 5,5-palcový displej s rovnakým HD rozlíšením. Všetko ostatné je rovnaké ako pri modeli HT3.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu HOMTOM HT3<<<

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu HOMTOM HT7<<<

homtom-ht7-pro

Telefóny za 60 EUR

Druhá z troch cenových kategórií telefónov HOMTOM vyšla na hranicu 60-tich EUR. Je to stále veľmi príjemná cenová hladina, ktorú si môžu dovoliť mnohí z nás. V nej sa objavili PRO verzie oboch vyššie spomenutých zariadení. Poďme sa pozrieť, čo všetko navyše ponúkajú.

HOMTOM HT3 Pro získal nový, výkonnejší procesor MediaTek MTK 6735 so štyrmi 64-bit jadrami a výkonnejší grafický čip Mali-T720. Vylepšená bola aj interná pamäť, ktorá sa rozšírila na 16 GB, ako aj operačná pamäť, ktorá činí krásne 2 GB. Na zadnej strane sa už nachádza 8 Mpx senzor a na prednej 2 Mpx selfie jednotka.

Dobrou správou je aj podpora 4G frekvencií všetkých slovenských operátorov. Ak je pre vás 4G dôležité, siahnite radšej po tomto modeli.

HOMTOM HT7 Pro opäť ponúka to isté, ako HT3 Pro, akurát má 5,5-palcový displej. Zvyšok špecifikácií je rovnaký.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu HOMTOM HT3 Pro<<<

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu HOMTOM HT7 Pro<<<

homtom-ht6

Telefón za 88 EUR

Poslednou cenovou hladinou, ktorú v akcii ponúka HOMTOM je kategória do 90 EUR. V nej sa objavil model HOMTOM HT6. Čo všetko ponúka? Tak si to teda prečítajte, je to celkom náklad.

Najlákavejšia je obrovská batéria, s kapacitou až 6250 mAh, v tele hrubom len 9,9mm. Zariadenie poháňa štvorjadrový 64-bitový procesor MediaTek MTK6735. V ponuke je ďalej 2 GB RAM a 16 GB rozšíriteľná interná pamäť, podpora Dual SIM13 MPx hlavný a 5 MPx selfie fotoaparát, 5,5“ displej s ochranou Gorilla Glass 3 a rozlíšenie 1280 x 720. Phablet beží na systéme Android 5.1 Lollipop. Vďaka obrovskej batérii nechýba ani funkcia rýchleho nabíjania, ktorá zvládne zariadenie nabiť behom 30 minút o 75%.

Poteší aj podpora všetkých 4G LTE sietí slovenských operátorov a razom sa vám v rukách môže ocitnúť „perfektný lacný“ telefón vhodný nielen ako náhrada, ale aj ako hlavné zariadenie.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu HOMTOM HT6<<<

Ako ich kúpiť tak lacno

Everbuying dnes spúšťa akciu, v ktorej za túto cenu predá vždy 30 kusov z každého modelu. akcia začína už dnes, t.j. 6.4 o 11:00. Ak teda jeden z nich chcete, musíte zareagovať rýchlo.

>>>Zobraziť detaily o akcii<<<