Ak máte v obľube používanie mini aplikácií v podobe widgetov, ktoré si umiestníte na domácu obrazovku, máme pre vás trojicu tipov. V obchode Google Play sa aj v mesiaci apríl objavilo pár nových aplikácií, ktoré vám dokážu sprostredkovať dôležité dáta len letmým pohľadom na ne.

Kedže sa nám vonku začalo pekne oteplievať, aktuálny stav počasia, teploty či iných poveternostných podmienok si môžete pozrieť na widgete aplikácie MyWeather. K dispozícii je aj 10-dňová predpoveď alebo niekoľko vizuálnych tém, ktoré budú korešpondovať s vaším vkusom. Appku je možné si stiahnuť zadarmo.

MyWeather[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clover.myweather“]

Štýlový widget hodín si na domácej obrazovky vždy nájde miesto. Arc Clock ciferník je v tomto prípade tvorený oblúkmi, z ktorých každý zobrazuje presnú hodinu, minútu aj sekundu. Farebnú schému hodín si môžete upraviť presne podľa svojich predstáv.

Arc-Clock

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iiit.shubham.concentriccircleclock“]

Do tretice môžete vyskúšať zaujímavý widget odpočítavania. Jednoducho si nastavíte cieľ, napr. dátum narodenín alebo čas odchodu a widget vám bude ukazovať, koľko času doň zostáva. Nastaviť si môžete veľkosť, priehľadnosť alebo farbu zobrazovaného widgetu.

Widget-Days-Counter

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.countdowntimer.widgets.tpskym.widgetcountdowntimerdays“]