Ako lepšie odštartovať mizerný pondelok, než parádnou súťažou o ešte parádnejšie zariadenie? Presne tak priatelia, do novej súťaže nám prišiel Xiaomi Mi 5, najnovšia vlajková loď od čínskeho výrobcu, ktorej sa nevedia nabažiť milióny ľudí po celom svete, vrátane Slovákov a Sloveniek.

Víťaz

Xiaomi Mi 5 od AndroidPortal.sk a spoločnosti GearBest vyhral Michal Šenkel z Levíc. Víťaza sme kontaktovali, veríme, že sa nám čo najskôr ozve, aby sme mu vedeli predať cenu. Za celý tím AndroidPortal.sk, gratulujeme!

O čo presne teda súťažíme?

Vďaka obchodu GearBest, s ktorým sme sa spojili spúšťame súťaž o biely Xiaomi Mi 5 v konfigurácii 3 GB RAM32 GB internej pamäte. V praxi to teda znamená, že sa môžete tešiť na rýchly, elegantný telefón, ktorý vďaka svojmu výkonu roztrhá akúkoľvek aplikáciu či hru, ktorú naň nainštalujete.

Dokáže to vďaka výkonnému procesoru Snapdragon 820 so štyrmi jadrami a grafickému čipu Adreno 530. O jeho výkone sme sa presvedčili aj v našej plnej recenzii, ktorá pokryla všetky aspekty smartfónu.

Plná špecifikácia

  • Displej: 5,15-palcový IPS LCD s rozlíšením 1 920 x 1 080 pixelov (428 PPI)
  • Procesor: Snapdragon 820 s taktom 1.8 GHz a 1.36 GHz
  • Grafický čip: Adreno 530
  • Pamäť: 3 GB RAM a 32 GB interná pamäť
  • Fotoaparáty: 16 Mpx zadný a 4 Mpx predný
  • Batéria: Vstavaná 3 000 mAh Li-Po
  • Operačný systém: Android 6.0 Marshmallow, MIUI 7

Ako sa zapojiť do súťaže?

Je to veľmi jednoduché, stačí ak splníte podmienky nižšie. Stačí, ak sa na Facebooku stanete fanúšikom AndroidPortal.skGearBest. Zvyšok už povinný nie je, no môže vám pomôcť zvýšiť vašu šancu na úspech. Stačí nás napríklad začať sledovať na Instagrame či na YouTube.

UPOZORNENIE: Na mobilných zariadeniach prosím kliknite na „Enter Competition“ na konci článku. Budete presmerovaní na stránku, kde môžete splniť všetky podmienky pre zaradenie do súťaže.

Súťaž trvá do 2. mája, v celej redakcii držíme palce!