Úvod Výrobcovia Stojí 107€ a ponúka 4150mAh batériu, 3GB RAM a 5,5″ HD displej....

Stojí 107€ a ponúka 4150mAh batériu, 3GB RAM a 5,5″ HD displej. Túto novinku neprehliadnite!

2

S čínskymi zariadeniami sa v poslednej dobe akoby vrece roztrhlo, a tak záplava lacných zariadení pokračuje aj naďalej. Čínsky e-shop GearBest nám tak pravidelne dáva na známosť, čo a kedy je v tej najlepšej akcii.

V tomto článku si predstavíme phablet od značky CUBOT, ktorá u nás síce nie je až tak známa, ako jej väčší konkurenti, no aj to sa môže časom zmeniť.

CUBOT Dinosaur je elegantné zariadenie, ktoré si môžete na stránke GearBest predobjednať do 30. mája za výhodnú sumu 107,87 EUR.

Poďme však teraz k samotným špecifikáciám. Najväčšiu časť phabletu vypĺňa samozrejme samotný displej, tomu sa v tomto prípade ušla 5,5-palcová uhlopriečka s HD rozlíšením a 2.5D krycím sklom.

cubot-dinosaur-hra

Vo vnútri tabletofónu sa o celý chod a funkčnosť zariadenia stará 4150 mAh batéria, 4-jadrový čipset MTK6753 a grafický čip Mali-T720, ktorým pomáha taktiež 3 GB operačnej pamäti RAM a 16 GB interného úložiska, ktoré je rozšíriteľné do 32 GB.

Do neho sa vám budú ukladať zážitky a spomienky zhotovené prostredníctvom 8 Mpx primárneho fotoaparátu s bleskom a automatickým zaostrovaním alebo prostredníctvom toho predného fotosenzoru, ktorý v tomto prípade ponúka 2 Mpx.

cubot-farby

 

CUBOT Dinosaur ponúka aj podporu Dual SIM (alebo SIM a pamäťová karta) a taktiež aj LTE konektivitu, ktorú budete môcť využiť aj v 4G sieti našich operátorov.

Toto šikovné zariadenie je dostupné v troch farebných variantoch – čierna, biela a champagne.

>>> Pre kompletné informácie navštívte tento odkaz <<<