Úvod Výrobcovia Vivo Rýchle a kovové smartfóny Vivo V3 a V3 Max boli dnes predstavené

Rýchle a kovové smartfóny Vivo V3 a V3 Max boli dnes predstavené

1
Je to len pár dní dozadu, keď sme vás informovali o neúplných špecifikáciách smartfónov Vivo V3 a V3 Max. Brazílska firma Vivo dnes oficiálne na indickom trhu predstavila týchto kovových krásavcov. Pozrime sa, čo ponúkajú.

Lacný „V“ rad sa značí tenšími a silnejšími kovovými telami ako tie ostatné od výrobcu. A naviac pridáva aj výkon.

vivo_nove

Menší V3 dostal 5-palcový displej s nižším HD rozlíšením. Pod kapotou sa o výkon bude starať 8-jadrový Qualcomm Snapdragon 616 s podporou 3 GB RAM. Multimediálny obsah si budete môcť ukladať na internú pamäť o veľkosti 32 GB, ktorá, ak vám nebude stačiť, je rozšíriteľná o ďalších 128 GB. Smartfón si bude brať šťavu z batérie s kapacitou 2550 mAh, čo môže byť málo, ale nezabúdajme, že displej má nízke HD rozlíšenie.

Lepší vivo V3 Max sa líši 5,5-palcovým displejom, tentokrát s rozlíšením FullHD. Displej bude na vrchu pokrývať aj 2,5D sklo. Prítomnosť Snapdragonu 625 znamená vyšší výkon oproti menšiemu bračekovi. Operačná pamäť bola povýšená o 1 GB, čiže RAM V3 Max má slušné 4 GB. Batéria sa taktiež dostala vylepšenia, tentokrát má kapacitu 3000 mAh.

Spoločnými vlastnosťami smartfónov je rýchla 13 Mpx kamera, ktorá dokáže byť pripravená za 0,7 sekúnd a zaostrí len za 0,2 sekundy. Rýchlosťou sa môže pýšiť aj snímač odtlačkov prstov, ktorý nájdete na zadných stranách oboch zariadení. Jeho čítacia rýchlosť je 0,2 sekundy.vivo_nove2

Vlastnosť, ktorá môže nalákať zákazníkov, je aj rýchle nabíjanie. Vivo sľubuje, že len 5 minút nabíjania vám postačí na 2 hodiny muziky. A keď už je reč o hudbe, obidva smartfóny prídu na trh s kvalitným AK4375 zvukovým čipom.

Samozrejmosťou je podpora LTE a možnosť Dual-SIM verzie.

Ak sa pýtate na cenu, za lacnejší V3 mobil si Vivo vypýta 237 EUR, za lepšiu V3 Max verziu 316 EUR.

Čo hovoríte na tieto rýchle novinky od vivo?

Autor článku: Tony Paluš