Na stránkach overeného predajcu gearbest.com sa objavila ponuka predpredaja zaujímavého smartfónu, ktorý sa chváli „najväčšími“ reproduktormi, aké môžeme v segmente smartfónov nájsť. Konkrétne ide o novinku čínskeho výrobcu VKworld s označením T3.

Výrobca sa okrem iných parametrov rozhodol staviť hlavne na audio výbavu. Namiesto malých stereo reproduktorov osadil zariadenie veľkým reproduktorom s rozmermi 25 x 35 mm. Podľa slov výrobcu ide o najhlasnejšie hrajúci smartfón na trhu a samozrejmosťou je lepšia reprodukcia bassov, potláčanie šumu či vyváženie zvuku pri nastavení vyššej hlasitosti.

Dynamický rozsah zvuku je v tomto prípade 149,7 dB, čo je oproti iPhone 6s (83,7 dB) alebo HTC One M9 (98,7 dB) značný rozdiel. Výrobca reproduktory vtesnal do tela s prémiovým kovovým rámom, ktoré je hrubé len 8,7 mm. Miesto si v ňom našla aj 2500 mAh batéria. Jej kapacita vzhľadom na štíhlu konštrukciu nie je najväčšia, VKworld T3 však disponuje úspornejším čispetom strednej triedy a kompaktnejším displejom s HD rozlíšením.

vkworld

Ten má uhlopriečku piatich palcov (720 x 1280 pixelov), vyrobený je IPS technológiou a chráni ho štýlovo zahnuté 2.5D sklo. Čo sa týka samotných parametrov, VKworld T3 poháňa 64-bitový procesor so štyrmi jadrami a taktom 1,0 GHz (MediaTek MTK6735). Ten dopĺňa grafický čip Mali-T720 a 2 GB operačnej pamäte RAM. Skromnejšie 16 GB interné úložisko môžete hravo rozšíriť prostredníctvom microSD kariet o ďalších 64 GB.

vkworldt3

Zadný fotoaparát dokáže vďaka softvérovej interpolácii zhotoviť fotografie v 13 Mpx kvalite a to isté platí aj o 5 Mpx interpolovanom prednom snímači. Oba fotoaparáty, čiže aj ten predný, sú vybavené LED bleskom. Selfie fotografie v zlých svetelných podmienkach tak nebudú problém. VKworld T3 ponúka komfortnú Dual SIM funkcionalitu so 4G konektivitou, a to aj v 800 MHz pásme, ktoré používajú naši operátori.

Ako sme spomínali v úvode, smartfón je k dispozícii formou predpredaja, pričom s doručovaním zákazníkom predajca začne 20. mája. Výhodou je však nižšia cenovka na úrovni necelých 69 eur. K dispozícii je ako zlaté, tak biele a čierne prevedenie.

Ak vás smartfón VKworld T3 zaujal, viac detailov si môžete pozrieť na oficiálnej stránke produktu na gearbest.com.

-Zobraziť predpredaj VKworld T3-