Spoločnosť HTC zajtra čaká veľký deň. Chystá sa totižto oficiálne predstaviť svoj nový vlajkový model smartfónu, ktorý má byť plnohodnotnou, ak nie lepšou konkurenciou k tým už aktuálne dostupným na svetových trhoch.

HTC bude mať čo robiť. Galaxy S7 edge, LG G5 alebo Xiaomi Mi 5 sú veľkí súperi a každý vyniká v niečom inom. Galaxy S7 edge ponúka nekompromisný fotoaparát a zakrivený displej, LG G5 disponuje unikátnou modulárnou konštrukciou a dvojitým okom fotoaparátu a Xiaomi Mi 5 útočí cenou. Dá sa bez problémov označiť za najlacnejší high-end model súčasnosti, ktorý je dokonca dostupný v keramickej verzii so 128 GB internou pamäťou.

Spoločnosť HTC tvrdí, že ich nový top model bude vynikať vo všetkých oblastiach. Má byť najrýchlejší, s najlepším fotoaparátom, dlhou výdržou na jedno nabitie a samozrejmosťou sú veľmi výkonné stereo reproduktory. Ako to v skutočnosti bude sa dozvieme už zajtra, a tak sa zatiaľ môžeme pokochať oficiálnym promo videom pre HTC 10, ktoré sa objavilo na komunitnom webe Reddit.

Páči sa vám nové HTC 10?