Úvod Výrobcovia HTC 3 dni do predstavenia, 3 nové hardvérové informácie: HTC 10 znovu odhaľuje...

3 dni do predstavenia, 3 nové hardvérové informácie: HTC 10 znovu odhaľuje svoje tromfy

4
Ostávajú nám už len 3 dni do dlho očakávaného predstavenia vlajkovej lode taiwanskej firmy. Je jasné, že najbližšie obdobie budete počuť veľký humbuk okolo HTC 10. Dnes máme 3 nové informácie o hardvéri, všetko postupne.

Ako prvú vec, ktorú môžeme považovať za oficiálnu, je prítomnosť procesoru od firmy Qualcomm. Americká spoločnosť dnes na svojom Twitteri potvrdila týmto obrázkom Snapdragon procesor v HTC 10.

Vďaka hashtagu powerof10 alebo nápisu Performance10, ktorý HTC používa vo svojej reklamnej kampani, môžeme s istotou tvrdiť, že sa jedná o vlajkovú loď taiwancov. Konkrétny čip od Qualcommu podľa obrázku síce nie je jasný, no uniknuté informácie hovoria o momentálne najvýkonnejšom Snapdragon 820.

Druhá informácia sa týka predného fotoaparátu. Na sociálnej sieti Twitter dnes používateľ s menom Kisha Bari ukázal fotky zhotovené prednou kamerou HTC 10. Okrem toho, že si môžeme pozrieť kvalitu fotiek, Kisha prezradil aj prítomnosť optickej stabilizácie v prednej kamere, vďaka čomu si HTC 10 vyslúžil nálepku – prvá OIS selfie kamera na svete.

Tweet bol vymazaný, takže ho zbytočne nehľadajte. Ale niektorým šikovným užívateľom sa podarilo stiahnuť fotky a spraviť screenshot tweetu ešte pred odstránením. Nižšie nájdete tweet a samotné fotky:

tweet1 tweet2 tweet3 tweet4

Treťou a poslednou novinkou pre dnešok je potvrdenie duálnych reproduktorov a hudobných režimov v nastavení. Užívateľ XDA fóra menom ch1lko spravil screenshoty z prostredia HTC Desire 825 predstaveného na MWC 2016 v Barcelone. Síce zvuk Desire 825 nebude dosahovať kvalít HTC 10, ale má totožný systém reproduktorov ako nová vlajková loď. V nastaveniach budete mať na výber medzi tzv. „divadelným režimom“ a „hudobným režimom“ pre reproduktory, rovnako je aj možnosť zapnutia HTC BoomSound s Dolby Audio pre slúchadlá.

Užívateľ ch1lko spravil aj porovnanie so starším HTC One M8 a tvrdí, že HTC Desire 825 hrá hlasnejšie s lepším priestorovým zvukom. Nezabúdajte, že hovoríme len o smartfóne strednej triedy.

Tešíte sa 12.apríla na kompletné odhalenie HTC 10? Aké novinky ešte očakávate?

Autor článku: Tony Paluš