Úvod Tlačová správa Najlepšie veľkoobchodné nakupovanie? Táto čínska spoločnosť má odpoveď

Najlepšie veľkoobchodné nakupovanie? Táto čínska spoločnosť má odpoveď

0

Keď ide o nakupovanie vo veľkom z Číny, väčšinu ľudí napadnú nákupy cez web Alibaba.com. O tom, že práve Alibaba je jedna z najväčších a najpopulárnejších webov preto niet pochýb. Čoraz viac ľudí však svoj úspech nachádza na iných podobne ladených weboch, ktoré sú dokonca profesionálnejšie. Práve Cacuqecig.com je jeden z takýchto webov.

Ak predávate elektronické cigarety, značku Cacuq už pravdepodobne poznáte. Spoločnosť www.cacuqecig.com v posledných dvoch rokoch zaznamenala obrovský nárast. Teraz sa im podarilo dokončiť vlastnú platformu – cacuqecig.com, stránku, ktorá má za úlohu jediné. Chce sa stať lídrom veľkoobchodu pre malé a stredné objednávky.

O tom, že cacuqecig.com to myslí vážne niet pochýb. Svedčí o tom aj fakt, že predajca zrušil minimálny počet kusov pre objednávku. Namiesto toho vám stačí objednať si tovar za 200 dolárov. Vďaka tomu je cacuqecig.com výhodná pre malých predajcov s vlastnými obchodmi.

E-shop spoločnosti cacuqecig.com
E-shop spoločnosti cacuqecig.com

Okamžitá verifikácia

Po navštívení stránky však môžete ostať mierne zaskočení. Ceny totiž nemusia byť tak nízke, aké by ste možno čakali. To je z toho dôvodu, aby spoločnosť ochránila skutočných podnikateľov. Ak máte skutočný záujem s cacuqecig.com naviazať spoluprácu, stačí sa zaregistrovať a napísať na podporu. Tá vám aktivuje veľkoobchodný účet so skutočne nízkymi cenami. Takto profesionálny prístup je založený hlavne na starostlivosti o zákazníka a celkovej spokojnosti z nakupovania. Ako príklad môžeme uviesť celosvetové poštovné zadarmo. Samotný tím spoločnosti vyberie najrýchlejší možný spôsob prepravy, vďaka čomu dosiahli priemerný čas dopravy na 3 až 5 pracovných dní.

Cacuqecig.com, je vertikálny web, ktorý na navrhnutý tak, aby veľkoobchodným zákazníkom ponúkol o stupienok vyšší zážitok, než keď by objednávali z konkurenčných platforiem. A práve to ženie cacuqecig dopredu.