Úvod Výrobcovia Meizu Meizu m3 sa teší veľkej obľube v Číne. Firma oznámila 4,5 milióna...

Meizu m3 sa teší veľkej obľube v Číne. Firma oznámila 4,5 milióna registrácií

0

Meizu m3 bol predstavený len pred pár dňami a už stíha lámať rekordy. Čínsky výrobca Meizu oficiálne prehlásil, že zaznamenali až 4,5 milióna registrácií len za 24 hodín.

Niet sa ani čomu diviť. Meizu si za m3 pýta veľmi smiešnu cenu. Za 16 GB verziu s 2 GB RAM zaplatíte len $92. Ak vám to nestačí a chcete 32 GB internej pamäte alebo 3 GB RAM, tak si pripravíte len $125. Lacnej novinke sa dokonca podarilo prekonať predpredaje ich vlajkovej lode Meizu Pro 6, ktorá zaznamenala „len“ 3 milióny objednávok.

Majte ale na pamäti, že tieto čísla nie sú predobjednávky, keďže zákazníci ešte nič nezaplatili. Ale postačí to ako dôkaz veľkého záujmu o tento low-end.

Meizu m3 je na svoju cenovú kategóriu výborný kus hardvéru. Pod cenu $100 dostanete 4-jadrový MediaTek procesor alebo 5-palcový HD displej. Príjemným plusom je aj 2,5D sklo na prednej strane. Aj cez svoju štíhlosť (8,3 mm) sa podarilo Meizu do tela napratať batériu s veľkou kapacitou 2870 mAh. Zadný fotoaparát sníma fotky v 13 Mpx rozlíšení, selfie fotoaparát zas v 5 Mpx rozlíšení. V tejto cenovej kategórii poteší aj prítomnosť LTE.

Čo hovoríte na úspech Meizu m3? Máte aj vy v pláne kúpu tohto lacného smartfónu?