Úvod Novinky Výrobcovia LeEco oslavuje úspech. V Číne vypredali 1 milión kusov smartfónov Le 2

LeEco oslavuje úspech. V Číne vypredali 1 milión kusov smartfónov Le 2

1
Čínska spoločnosť LeEco začína naberať na popularite. Naposledy zaujala troma smartfónmi radu Le 2, ktoré ponúkajú prémiový dizajn a chýba im 3,5 mm jack konektor, ktorý nahradilo USB Type-C.

Dnes má LeEco dôvod na radosť, keďže bol spustený predaj v Číne, ktorý dopadol veľmi úspešne. Zdroje hovoria, že čínskej spoločnosti sa podarilo predať až 1 milión kusov iba za 2 hodiny. Predaje zahŕňajú všetky 3 smartfóny, čiže Le 2 Max, Le 2 Pro a Le 2.

S takým veľkým množstvom kusov na sklade by sme predpovedali, že sa zariadenia vypredajú oveľa neskôr, opak je ale pravdou. Avšak presné rozdelenie predajov medzi troma novinkami nie je známe, takže nevieme povedať, či zákazníci siahli prevažne po najlacnejšom Le 2 alebo si zakúpili najdrahší Le 2 Max.

leeco-2

Tieto čísla považujeme za veľký úspech, zvlášť od firmy, ktorá len pred nedávnom naskočila do rozbehnutého vagónu smartfónov. Za úspech pripisujeme zásluhu hlavne nízkej cene so skvelými špecifikáciami, vrátane celokovového tela a pozornosti médií kvôli vynechaniu jack konektora.

Bude zaujímavé sledovať, či LeEco svoj úspech napodobní aj, keď vstúpi na celosvetový trh.

Cena za najnižší model Le 2 predstavuje 150 EUR, o niečo výkonnejší Le 2 Pro stojí 205 EUR a na najvýkonnejší a najväčší Le 2 Max si pripravte 285 EUR.

Kúpili by ste si aj vy nové smartfóny LeEco Le2?