Spoločnosť Xiaomi snáď už ani netreba predstavovať. V domovskej Číne predáva najviac smartfónov a pridružených mobilných zariadení spomedzi všetkých dostupných značiek na danom trhu. Svoju základňu fanúšikov má už pevne ukotvenú aj u nás v Európe a hravo konkuruje ostatným veľkým mobilným hráčom.Môžu za to hlavne smartfóny ale aj iné zariadenia, ktoré ponúkajú veľmi výhodný pomer ceny a ich kvalitatívnych vlastností. Internetový predajca gearbest.com si spolu so značkou Xiaomi pripravili tzv. „Karneval zliav“, ktorý sa týka výhradne všetkých obľúbených produktov z dielne tohto výrobcu. Nižšie poukážeme na pár z množstva produktov, ktoré zaujali najviac nás.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro je nástupcom obľúbeného Redmi Note 2 s ešte lepšou Pro výbavou. Smartfón dostal oproti predchodcovi kovové unibody telo a snímač odtlačkov prstov na jeho zadnej strane. V jeho útrobách ale nájdeme 64-bitový hexa core procesor Snapdragon 650 s taktom 1,8 GHz, ktorý nahradil čip z dielne výrobcu MediaTek. Tomu ďalej pomáha 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko. Ak k tomu pridáme 16 Mpx fotoaparát, 4000 mAh batériu a 5,5-palcový Full HD displej, za cenu necelých 218 eur získame skutočne veľmi schopné zariadenie.

redminote3pro

Zvýhodnená cena je ale časovo obmedzená a všetko závisí aj od počtu dostupných kusov. Preto by ste s kúpou nemali váhať. Viac detailov o zariadení nájdete na -stránke produktu-.

Segment tabletov síce pomaly stagnuje a užívatelia do týchto zariadení veľmi neinvestujú, Xiaomi Mi Pad 2 však určite stojí za zváženie. U nás v redakcii sa zapísal veľmi dobre, o čom sa môžete presvedčiť v –recenzii-. Počas testovania sme dostali niekoľko otázok, ktoré sa týkali dostupnosti tabletu s OS Windows 10. Výrobca totižto najskôr uviedol verziu s Androidom.

mipad_2(1)

Práve tá je aktuálne v ponuke –Karnevalu zliav– za cenu približne 217 eur. V čase písania tohto článku zostávalo na sklade dostupných ešte 94 kusov. Tablet poháňa quad-core procesor Intel Atom X5-Z8500 s taktom 2,24 GHz a 2 GB operačnou pamäťou RAM. Výhodou je veľká 64 GB interná pamäť. 7,9 palcový IPS displej má rozlíšenie 2048 x 1536 pixelov a o prémiový pocit sa postará štíhle telo z hliníka, v ktorom nájdeme aj USB konektor typu C. Viac už na –stránke produktu-.

Xiaomi Mi Band 1S je už tak trochu legendou medzi lacnými fitness náramkami. Tento je vybavený aj snímačom srdcového tepu, je vodeodolný, vydrží na jedno nabitie minimálne 10 dní (podľa intenzity používania aj 20 dní) a zmeria vám všetko, čo sa vašich pohybových aktivít týka. Rozumie si so zariadeniami s OS Android (4.4 a vyšší) ale aj s tými s iOS (7.0 a vyšší). Jeho momentálnu cenu a dostupnosť (k dispozícii stále viac ako 800 kusov) si môžete overiť na –stránke náramku Mi Band 1S

miband

In-ear slúchadlá Xiaomi Piston 3 sa chvália cenou za dizajn Reddot Award, ktorú dostali minulý rok na podujatí v Nemecku. Slúchadlá lákajú na hliníkové telo a vlastnú konštrukciu, ktorú má výrobca patentovanú. Ku komfortu prispieva aj kábel, ktorý je potiahnutý látkou či rôzne veľkosti štupľov, ktoré nájdete prirodzene v balení. Slúchadlá by tak mali sadnúť každému. Aktuálne sa ich cena pohybuje v rámci –Karnevalu zliav– okolo sumy 12 eur. Viac info na –produktovom webe

piston3

Ďalej vás môže zaujať napríklad externá batéria s kapacitou 10 000 mAh, akčná Xiaomi Yi 1080p kamera, bluetooth reproduktor alebo aj trendová selfie palica. Ponuka Karnevalu zliav je určite zaujímavá a celú si ju môžete pozrieť na stránkach predajcu gearbest.com.

-zobraziť Karneval zliav Xiaomi-