Úvod Výrobcovia HTC HTC 10 prešlo FCC. Očakávajte 2 varianty vlajkovej lode

HTC 10 prešlo FCC. Očakávajte 2 varianty vlajkovej lode

4
O tom, že nová vlajková loď taiwanskeho výrobcu bude predstavená na online konferencii 12.apríla dokazuje aj to, že HTC 10 prešlo americkou komisiou FCC.

Zaujímavým faktom je, že môžeme očakávať 2 modely – 2PS6200 a 2PS6500. Nanešťastie, žiadne fotky sa v dokumentoch nenachádzajú, keďže HTC požiadalo FCC, aby zabránili sprístupneniu verejných informácií. Rovnako nevieme aký je medzi týmito dvomi verziami rozdiel.

HTC nás už parkrát pomocou teaserov na svojich sociálnych sietiach dráždilo. Nová vlajková loď má ponúknuť ohromný výkon s kapacitnými tlačidlami, najlepší fotoaparát vo svojej triede a nový audio boom.

htc_verzie_2

Na základe uniknutých informácií očakávame, že HTC 10 dostane kvalitný 5,1-palcový QHD displej. O výkon sa postará procesor Snapdragon 820 a grafický čip Adreno 530. Pod kapotou nájdeme aj 4 GB RAM a 32 GB internú pamäť.

Predpokladáme, že na zadnej strane bude 12,3 Mpx fotoaparát s technológiou Ultrapixel, ktorý doplní 5 Mpx kamera na prednej strane. Softvérovú výbavu bude zahŕňať Android 6.0.1 a nový HTC Sense 8.

Na trh by nová vlajková loď mala prísť v 3 verziách.

Autor článku: Tony Paluš