Úvod Výrobcovia UMi POROVNANIE: Fotoaparát na UMi Touch je neobvykle dobrý, fotí podobne dobre, ako...

POROVNANIE: Fotoaparát na UMi Touch je neobvykle dobrý, fotí podobne dobre, ako Xiaomi Mi 5!

Tlačová správa

0

UMi Touch je krásny smartfón s hliníkovou konštrukciou, predným snímačom odtlačkov prstov, osemjadrovým procesorom, 3 GB operačnou pamäťou RAM a obrovskou, 4 000 mAh batériou. Na zadnej strane je umiestnený 13 Mpx senzor Sony IMX 328 vybavený duálnym LED bleskom.

umitouch-fotak-1
umitouch-fotak-2

Práve fotoaparát je na tomto smartfóne veľmi zaujímavý. Samotná aplikácia ponúka veľmi jednoduché rozhranie. V základnom zobrazení máte k dispozícii hľadáčik, teda vidíte to, čo sníma fotoaparát, tlačidlo pre nasnímanie fotografie, tlačidlo pre prepnutie na video a predný fotoaparát, HDR a automatické cvaknutie pri rozoznaní gesta „mier.“ Toto gesto sa v Číne volá „yeah“ a symbolizuje to, že je človek pripravený nechať sa odfotiť. Po swipnutí doľava sa vám objaví 9 filtrov so živými náhľadmi.

Zariadenie je schopné natáčať 1080p videá rýchlosťou 30 fps, ako aj snímať veľmi podarené zábery. Aby to výrobca dokázal, zobral Xiaomi Mi 5, Redmi Note 3 a UMi Touch a následne ich poriadne otestoval. Výsledok môžete vidieť vo videu nižšie.

Výsledky

Celkovo je UMi Touch v porovnaní s Xiaomi Mi 5 a Redmi Note 3 na veľmi porovnateľnej úrovni. Kvalita fotografií je vynikajúca a veľmi sa nám páči farba, ako aj ostrosť fotografií. Úroveň digitálneho šumu je tak isto na veľmi nízkej úrovni. Celkovo má UMi Touch výborný dynamický rozsah, farbu aj ostrosť.

Tlačová správa: Autorom textu nie je redakcia AndroidPortal.sk.