Aplikácia Cymera sa na prvý pohľad javí ako len „ďalšia appka z mnohých pre úpravu fotografií“. Pri bližšom pohľade však zistíte, že ide o all-in-one nástroj, ktorým dokážete zo zhotovených snímok vyťažiť maximum alebo im pridať umelecký nádych.

Dnešné smartfóny už disponujú skutočne kvalitnými fotoaparátmi, preto je fotografovanie a upravovanie zhotovených snímok čoraz rozšírenejším koníčkom. Jednou z kľúčových vlastností aplikácie Cymera sú napríklad filtre, ktoré môžete použiť priamo počas snímania v reálnom čase. Tie samozrejme spĺňajú súčasné trendy z oblasti kreatívneho fotografovania.

Pre dokonalé selfie fotografie máte k dispozícii až 130 filtrov, pričom ďalšie balíčky s filtrami sú k dispozícii ako in-app nákup. Pozornosť si zaslúži aj transformácia prostredníctvom simulácie siedmich šošoviek. Vyskúšať tak môžete rybie oko, vytiahnutie mriežky, zrkadlenie alebo iné experimentálne možnosti.

V aplikácii nechýba časovač alebo funkcia, ktorá koriguje prípadné chvenie rúk. Využiť môžete manuálne ostrenie dotykom alebo koláž, do ktorej sa zmestí deväť fotografií. Možností je neskutočne veľa, pričom aplikácia ťaží aj zo sociálnej interakcie.

Priamo v nej môžete sledovať svojich priateľov, súčasné trendy alebo obsah na základe tagov. Samozrejmosťou je hladká podpora pre zdieľanie obsahu na Facebook, Instagram, Tumblr, Twitter, Whatsapp, Snapchat, Telegram alebo vlastne čokoľvek, čo vaši priatelia a známi používajú. Aplikácia Cymera je v obchode Google Play na stiahnutie zadarmo, preto vám nič nebráni aspoň ju vyskúšať.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyworld.camera“]