Úvod Tlačová správa Ide to aj bez viazanosti: 4ka po polroku atakuje hranicu 150-tisíc zákazníkov

Ide to aj bez viazanosti: 4ka po polroku atakuje hranicu 150-tisíc zákazníkov

23
Pred polrokom 5. 10. 2015 ráno začali pracovníci Slovenskej pošty predávať prvé SIM karty Moja 4ka. Predplatená služba s jednoduchou a zrozumiteľnou cenou 4 centy za minútu, SMS či megabajt dát v rámci Slovenska a celej EÚ, si okamžite získala priazeň zákazníkov. Po šiestich mesiacoch 4ka hlási, že je ich už takmer 150-tisíc.

„Hranicu 150-tisíc zákazníkov dosiahneme už v najbližších dňoch. Považujeme to za veľký úspech a potvrdenie našej stratégie, že sa to dá aj bez viazanosti, ak ponúkate kvalitné služby za výhodné ceny,“ hovorí výkonný riaditeľ SWAN Mobile, a. s., Martin Mosný.

Vizual_Adam_ZampaMoja 4ka do druhého polroka vstupuje s viacerými plánmi. Okrem zahusťovania a rozširovania siete podľa riaditeľa divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Petra Helexu, v priebehu niekoľkých týždňov operátor priebežne predstaví hneď niekoľko prekvapení. „Spustili sme Odboj za lacné volania a dáta, v ktorom mienime pokračovať. A to nielen marketingovou kampaňou, ale aj konkrétnymi činmi v prospech všetkých našich zákazníkov,“ vraví P. Helexa. Viac sa záujemcovia už čoskoro dozvedia aj vďaka hashtagu #zalacnedataavolania.

4ka zároveň naďalej pokračuje v aktívnej komunikácii so spomínaným hashtagom a témou „Odboja za lacné volania a dáta“. V prvej fáze novej kampane sa na vonkajších reklamných nosičoch hovorí, že „Viazanosť vám nepristane“. Medzi tvárami novej kampane, ktoré sa predstavujú zviazanými tvárami, je aj známy slovenský reprezentant v zjazdovom lyžovaní Adam Žampa.

S čím prišla Moja 4ka v prvom polroku: 

  • Štvrtý mobilný operátor predstavil koncept predplatených kariet s jednoduchou a revolučnou jednotnou cenou najbližšie k nule: 4 centy za minútu volania, SMS alebo megabajt dát na Slovensku.
  • V krajinách EÚ platia Štvorkári za minútu volania, za SMS či megabajt dát rovnako ako doma – 4 centy.
  • Rozširovanie a zahusťovanie pokrytia je jednou z priorít 4ky. V súčasnosti štvrtý mobilný operátor plne pokrýva 4G signálom viac ako 50 významných miest na celom Slovensku. Služby 4ky sú dostupné 99 percentám populácie SR.
  • Štvrtý mobilný operátor priniesol jedinečnú možnosť pre zákazníkov vybrať si dátový balík 4G GIGA s veľkosťou 1 GB za unikátnu cenu 1 euro na 30 dní vo vlastnej sieti 4ky. Neskôr pribudol aj balík 4G GIGA PLUS za 4 eurá, ktorý umožňuje surfovať takmer na celom Slovensku, nielen vo vlastnej sieti 4ky, ale aj v sieti zmluvného partnera, v takzvanom národnom roamingu.
  • Vo 4ke je prenos telefónneho čísla bezplatný a operátor tiež ako jeden z mála umožňuje podať žiadosť o prenesenie telefónneho čísla aj cez svoju webstránku www.4ka.sk.
  • Obrovskou devízou 4ky je distribučná sieť Slovenskej pošty. Služby štvrtého mobilného operátora je možné zakúpiť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty, ale aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu na www.4ka.sk.