Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy Note 4 získava aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow!

Samsung Galaxy Note 4 získava aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow!

15

Majitelia smartfónu Samsung Galaxy Note 4 sa už nevedia dočkať aktualizácie, ktorá prinesie do ich zariadenia čerstvý Android Marshmallow ale aj inovované prostredie TouchWiz. Dobrou správou je, že aktualizácia sa už začala šíriť, no v našich končinách si budeme musieť ešte počkať.

Update hlásia majitelia Galaxy Note 4 z Poľska, USA, Indie alebo Turecka (snímka obrazovky nižšie). Ide však o Exynos verziu s označením N910C. V našich končinách je rozšírená práve verzia s čipom Snapdragon označená ako N910F. Aktualizácia má približne 1,3 GB a užívatelia hovoria o niektorých nových prvkoch, ktorými od základu disponuje novší model Galaxy Note5.

note4

Galaxy Note 4 od novšieho súrodenca prevzal nový dizajn ikoniek alebo funkcie pre dotykové pero S Pen, ako Screen of memo a pod. Napriek tomu, že aktualizácia sa momentálne šíri iba pre Exynos verziu smartfónu, nemusia byť majitelia ostatných modelov hneď sklamaní.

Je len otázkou krátkeho času, kedy výrobca zverejní aktualizačný balíček aj pre Snapdragon verziu Samsungu Galaxy Note 4.