Inteligentné hodinky Samsung Gear S2 patria medzi najlepšie zariadenia zo segmentu nositeľných technológií, aké môžeme na trhu nájsť. Samsung si dal na nich naozaj záležať, o čom svedčí aj množstvo pozitívnych recenzií, či už zo sveta alebo z domácej scény.

Hodinky Samsung Gear S2 (recenzia TU) sa dajú zaobstarať za sumu približne 350 EUR v klasickej verzii alebo za o niečo nižšiu sumu vo verzii Sport. Ak však rúbete vyššie a hodinky považujete v prvom rade za šperk, Samsung si pre vás pripravil riešenie.

Samsung sa spojil so švajčiarskou klenotníckou firmou de GRISOGONO a spolu vytvorili luxusnú edíciu hodiniek Gear S2. Na hodinkách tak nájdeme spolu až 100 diamantov, pričom 56 z nich má váhu 1,2 karáta. Tie nájdeme na rámčeku ciferníka z ružového zlata. Klenotníci si dali pozor na každý detail a hodinky skutočne vyzerajú ako šperk, a ich dizajn púta pozornosť.

Samsung-Gear-S2

Cena hodiniek je stanovená na 15 000 dolárov, pričom ale nemusí ísť zrovna o rozmarné míňanie peňazí. Hodinky budú vyrobené iba v 100 kusovej sérii a časom sa z nich môže stať unikátny zberateľský artikel. V tom prípade samozrejme cena stúpne a ľahko sa môžu o pár rokov ocitnúť na nejakej dražbe.

Dátum dostupnosti hodiniek je zatiaľ neznámy a pokochať sa nimi môžeme na sprievodnom promo videu.