Úvod Zariadenia TOP príslušenstvo k PC za parádne ceny: Tieto vychytávky by vám nemali...

TOP príslušenstvo k PC za parádne ceny: Tieto vychytávky by vám nemali chýbať!

0

Aj keď sa drvivú väčšinu času venujeme smartfónom a tabletom, nezabúdame ani na to, že väčšina z nás používa aj PC či notebook. Práve tieto zariadenia často zanedbávame a nevyužívame ich plný potenciál. V rýchlom prehľade vám prinášame niekoľko tipov, ako si svoje hracie či pracovné stanice vylepšiť za dobrý peniaz. Poďme na to.

ssd

Pomalý počítač ide na nervy asi každému. Mnohí si myslia, že ho zrýchlia tým, že doň nasáčkujú veľa RAM, čo môže platiť, no len do určitej kapacity. Ak stále používate klasický hard disk, najviac mu môžete pomôcť kúpou nového SSD. Originálny Samsung 850 EVO v 120 GB verzii môže byť váš len za 52,22 EUR. Zaistí rýchly chod systému, ako aj rýchle načítavanie hier či programov.

>>>Zobraziť úplnú ponuku príslušenstva<<<

router

Ste fanúšikmi Xiaomi? V tom prípade by u vás doma nemal chýbať ich router. Ide o základné vybavenie, ktoré je aj podľa toho nacenené. Za 14,06 EUR dostanete router schopný šíriť Wi-Fi signál v 2.4 GHz pásme rýchlosťou 300 Mbps. Ak by ste sa báli či bude mať dobré pokrytie, poistiť to môžete zakúpiť Wi-Fi zosilovačom v hodnote 5,84 EUR.

microsdZaujať vás toho však môže oveľa viac. Everbuying.net si svoju ponuku rozdelil do niekoľkých kategórií: Hlavné zľavy, TV boxy, príslušenstvo pre PC, elektronika do pracovne a sieťové zariadenia. Vybrať si tak môžete z výrobkov menej známych výrobcov, ako aj z výrobkov tých známejších značiek ako Asus, Samsung či Xiaomi.

>>>Zobraziť úplnú ponuku príslušenstva<<<

Zaujalo vás niečo? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!