Android aplikácie nám dnes dokážu pomôcť s čímkoľvek. Asistujú nám pri navigácii do cieľa, pri nákupoch ako zoznam položiek, môžeme prostredníctvom nich sledovať aspekty zdravia pri športovaní, a tak by sme mohli pokračovať ďalej a ďalej.

Aplikácie nám môžu pomôcť s ešte jednou veľmi dôležitou vecou. Fajčenie je obľúbeným zlozvykom mnohých ľudí a neraz sa s ním aj mnohí pokúsili skoncovať. Úspešným gratulujeme, tým menej úspešným môžu pomôcť rôzne aplikácie.

Aj keď sa vám nepodarí skoncovať s fajčením na prvýkrát, nevadí. Každý deň bez cigarety je plusom pre vaše zdravie a raz sa vám to určite podarí. Teda pokiaľ sami budete chcieť. Pozrite sa na TOP 3 aplikácie, ktoré vám môžu skutočne pomôcť so zdravím.

Smoke Aware

smokeaware

Smoke Aware bude inteligentne sledovať vaše „dymiace“ chvíľky života. Bude sa snažiť zistiť prečo fajčíte a následne vás naučí, ako sa brániť voči chuti na cigaretu. Aplikácia vám bude zobrazovať aktuálnu úroveň rizika pri fajčení a informovať vás bude nielen o počte dní bez cigarety, ale aj o peniazoch, ktoré ste ušetrili.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=callumhyland.smokeaware“]

No More!

no-more

Aplikácia No More!, teda Nikdy viac! vás bude motivovať k tomu, aby ste odolávali svojim zlozvykom. Okrem fajčenia si do aplikácie môžete pridať aj iné neduhy, ktoré vás trápia. Jej princíp je podobný ako pri fitness aplikáciách. Nastavíte si rôzne ciele a míľniky, ktoré sa budete snažiť napĺňať a dodržiavať. Sledovanie progresu je veľmi dobrou motiváciou a pomôže tiež vytvorenie nových dobrých návykov, ktorými nahradíte tie zdravie ohrozujúce.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leoncvlt.nomore“]

Smotivator

smotivator

Ak vám nesadli predošlé dve appky, táto vám vyhovovať bude. Smotivator ponúka veľmi jednoduché užívateľské prostredie, ukáže vám, koľko dní ste nefajčili, akému počtu cigariet ste odolali a hlavne, koľko peňazí ste ušetrili.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.balauris.smotivator“]